Mama Reddi ve Kilo Almama
63 görüntüleme
E
Edossss
10 Kasım 2025 12:01
merhabalar. kizim 4 aylik oldu yaklasik bir aydir beslenirken saga sola bakma agzindan puskurtme onceden ictiginin yarisini bile icmeme var ve bir aydir 200 gr almis cok uzuluyorum:(((
E
Esma N. ..
10 Kasım 2025 12:10
Aynı durum bizde de var. Doktor kaşıkla içirmeyi dene dedi içmediğini kaşıkla veriyorum zar zor içiyor
L
Lale
10 Kasım 2025 12:24
Bizim de dördüncü ayınında öyle oldu asla ve asla içmiyor sadece uyurken içiyo.şu an 5:30 aylık hala aynı uyku gerilemesi olduğu için uyanıkken ben de kaşıkla veriyorum verene kadar bazen 1 saat bile sürüyor başka çarem kalmadı doktorda bu bebek zor bir bebek dedi
S
Seda K.
10 Kasım 2025 12:29
Aynı durum bizdede var biberon reddi mamareddi meme reddi herşeyvar şırınga deneyin birde bu ocean microfer demir damlasının çubuğundan mamayı çekip sıkın ağzına mama tadını beğenmiyorsa bebelac gold şekerli hızlı kilo aldırıyor onu da verebilrisiniz oğlum hip sma aptamil hiçbirini sevmedi bebelac golduda zorumla içiyorbazen içmiyorşekerli bir mama ama kabızlık hikayedi var onun içinde doktor enzim verdi 4 dmla damlatıuorm

Fatma A. U.
10 Kasım 2025 12:31
Benim kızımda öyle oldu geçiyor ama merak etmeyin normal dedi doktor sağlık ocağındaki ebe olabilir telaşlanmayın dedi
İlk bebeğim çok üzülmüştüm sonra sakinleştim
Acıkınca kendisi biberonu isteyecek kıvama geliyorlar merak etmeyin 4 ay 19 günlük oldu çok şükür daha iyi mamasını içerken
İlk bebeğim çok üzülmüştüm sonra sakinleştim
Acıkınca kendisi biberonu isteyecek kıvama geliyorlar merak etmeyin 4 ay 19 günlük oldu çok şükür daha iyi mamasını içerken

Buse G. A. ..
Emzirme Danışmanı
10 Kasım 2025 13:47
Üzülmeyin 🥹 4Ay ataklarında cok sık karsilastigimiz bir durum daha sakin farklı sekillerde los bir ortam veya uyku aralarinda deneyebilirsiniz cevresi ilgisini cekmeye basliyor diş kasintilari basliyor ve tam 4.ay ataklari var gayet normal
En kısa zamanda düzelecektir 🥹🥹
En kısa zamanda düzelecektir 🥹🥹