Mama Reddi
123 görüntüleme
E
Ebru F.
18 Aralık 2025 07:39
Uzun süre mama reddi yaşayıp çözebilen var mı? Gastroenterolojiye götürdünüz mü

Yeter O. ..
18 Aralık 2025 08:28
Kızım6 aylık oldu 160 cc mama veriyordum baktım ki mamayı 50 içip bırakıyor bazende 100 cc içip bırakıyor sonra 140 cc indirdim son bir haftadır hepsini içiyor bide saatleri uzatın benim 4 saatte bir veriyordum şimdi 5 saatte bir olunca hepsini içiyor galiba tiksinmişti çok verince
E
Ebru F.
18 Aralık 2025 08:53
Benimki uyanıkken 7-8saatte aç kalsa kendi kendine içmek istemiyor oyuncakla vs içirebiliyorum şimdi öyle de içmiyor uyutunca içirebiliyorum sadece 🥹 günde 700 cc işmiş oluyor herhalde bebeğiniz. Kilosu ne durumda
M
Merve ..
7 Ocak 2026 21:43
Benim kızım 8 aylık ve 1 aydır mama reddi yaşıyoruz 🥺 biberonu görünce bile ağlıyor zorla ağzına tutunca içiyor içerse de, ama gündüz 8 9 saat de aç kalsa o mamayı istemiyor eskiden biberonu görünce heyecanlanırdı neden böyle oldu ben anlayamadım 🥺
E
Ebru F.
8 Ocak 2026 16:24
Bunu doktorla mutlaka paylaşın. Reflüsü ya da başka bir durumu olabilir. Bizde 4 ay çok ciddi red yaşadık. Reflüsü gerilediği için iki haftadır daha iyi durumdayız. Mamayı değiştirdik. Bir sürü mama denedik. Şu an Golden goat mama kullanıyorum diğerlerine göre tadını da sevdiğini düşünüyorum. Biberon ucu yavaşsa daha hızlı, hızlıysa dah yavaş olanı deneyebilirsiniz. Tadelle salıncak aldım onda bir kaç gümdür mama içiriyorum daha iyi. Pilates topunda egzersiz yapıyoruz. Ve ağız içine ve dışına parmağımla masajlar yapıyorum. Sizde deneyebilirsiniz umarım yazdıklarım sizde de işe yarar.
M
Maide E. ..
8 Ocak 2026 20:28
Bende aynı durumdayım geçici bir donemmi lütfen yardımedin ne çözüm önerirsiniz
E
Ebru F.
9 Ocak 2026 08:47
Yukarıda yazdıklarımı okuyun isterseniz. Geçici bir durum olabilir
M
Merve ..
9 Ocak 2026 20:20
Benim kızımda hiç reflü olmadı ama. Kusması da yok nerdeyse hiç yani. Şu an biberonu da kaşığı da görünce ağlıyor 😢 biberonu ağzına zorla sokarsam içmeye başlıyor ama başta asla istemiyor hemen kafasını çevirip ağlıyor kafayı yemek üzereyim 🥺 farklı bir biberon ve hızlı akış emziği sipariş verdim dediğiniz gibi bir de onu denicem inşallah işe yarar. Normalde biz de doğumdan beri golden goat kullanıyoduk iki gündür bebelac deniyorum bir de hipp denicem bir fark olacak mı gözlemlemeye çalışıyorum
E
Ebru F.
11 Ocak 2026 08:10
Çok haklısınız kilosu iyiyse gün içinde birkaç günlüğüne araları açarak teklif edin isterseniz