Mama Reddi

78 görüntüleme
L

Leyla A.

11 Ekim 2025 22:34
10 aylık bebeğim sadece mama ve ek gıda ile besleniyordu. 1 haftadır mama reddi başladı. Mama değiştirdim ama asla hiç bi mamayı kabul etmiyor. Öncesinde de zaten mamayı 90 120 ancak yiyordu. Şimdi hiç içmiyor. Ek gıdayı da minimal düzeyde tüketiyor, ne yapmam gerek yardımcı olabilecek birileri var mı ?
Özge U.

Özge U.

12 Ekim 2025 01:00
Merhabalar bebeklerde dönemsel olarak mama redleri, besin redleri çok görülüyor. Belki diş çıkarma süreçine girmiş olabilir. Gün içinde sık sık ve az miktarlarda mama teklifinde bulunun. Çok üstelemeyin, zaman içerisinde mamayı tekrar kabul edecektir.
L

Leyla A.

12 Ekim 2025 01:07
Umarım söylediğimiz gibi dönemseldir Özge hanım, çünkü anne sütü almadı bebeğim en az 18 aya kadar mamaya devam etmemizi tavsiye etti doktor
Özge U.

Özge U.

12 Ekim 2025 01:13
Benim kızımda 10. Aydan sonra mama kullanmaya başladı ve ilk zamanlar hiç kabul etmedi genelde uyku halindeyken içirdim. Gün içinde de 30-60 cc yapıp biberonu eline verdim. Hergün aynı şeyi tekrarlayınca bir süre sonra alıştı. Tabi diş çıkarma süreçlerinde hiç içmediği dönemler oldu. Bebeklerin bir günü diğerine tutmuyor ve dertlerini anlatamadıkları için biz annelerin kafası duman oluyor 🥲
L

Leyla A.

12 Ekim 2025 01:16
Gerçekten artık çaresiz kaldım denemediğim yöntem kalmadı
Özge U.

Özge U.

12 Ekim 2025 15:02
Geçici süreçler bunlar, inşallah en kısa zamanda durumunuz düzelir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir