Mama Reddi
203 görüntüleme
N
Nur Ö. Y.
7 Eylül 2025 04:23
6 aylık kız. Persentili düşük kilo alımı durdu doktorumuz mama ve ek gıda başlamamızı önerdi 3-4 saat aç kalsa dahi ikisini de asla kabul etmiyor hemen memeye yapışıyor

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
7 Eylül 2025 05:47
Kabul etmiyorsa muhtemelen meme yeterlidir. Bebeği dinleyin, başka bir doktorla tekrar görüşme yapın.

Elif G. İ. ..
10 Ekim 2025 23:29
Osman hocam ne olur cevaplayin bebeğim 4 aylık sadece anne sütü alıyor ve onu bile reddediyor uyanıkken kesinlikle yemiyor bende uyuduğunda veriyorum 3 4 saatte 120 yiyiyor vanilya şurubu kullansam mamasina bir sakincasi varmı acaba kullanırsam miktarıne olmalıne olur bana cevap verin çok zor durumdayım psikolojim bozuldu resmen

Ayça K. A.
Hemşire
11 Ekim 2025 00:22
Lütfen vanilya şurubu vs kullanmayın :( ilk 6 ay sadece anne sütü yeterli değilse mama. Ki kararını hekim verir. 4. Ayda bebeklerde meme reddi oluyor atak haftası çünkü sık aralıklarla beslemeyi az az teklif edin. Gezerek , pilates topu üzerinde uyumak üzerdeyken deneyin çok yoracak ama geçecek.
M
Melek
12 Ekim 2025 20:31
Şuan kilosu kaç

Elif G. İ. ..
26 Ekim 2025 16:58
Sadece anne sütü alıyor demişim yanlış yazmışım sadece mama kullanıyor şuan 4 ay 12 günlük 7 kilo 66 cm boyu doğum kilosu 3385gr boyu 51cm doğdu vanilya şurubunu alıp denemek istedim sizin mesajını gormemistim ama onu kabul etmedi midesini bulandirdi