Mama Ölçüsü

112 görüntüleme
Fediye N.

Fediye N.

13 Ekim 2025 16:10
Selamlar, 27 günlük erkek bebeğim 3700gr 90ml mama ile doymadığını düşündüğüm için iki öğündür 120ml 4 ölçek mama veriyorum aranmıyor doyuyor onunla çok mu fazla veriyorum, daha azını verince ağlıyor aranızda bu durumu yaşayan oldu mu? Kullandığım mama hipp1 organic combiotic , bu bir sorun mu veya yaşayan var mıdır aramızda?
F

Fatma S. ..

13 Ekim 2025 16:14
Bebek talep ediyorsa verebilirsiniz. Oğlum şuan 10 aylık hala 120 yada 150 içiyor, kızım bu aylarda 240 falan içiyordu. Her bebek farklı oluyor.
Fediye N.

Fediye N.

13 Ekim 2025 16:17
Ya çevreden fazla verilirse ciğerine kaçar vs gibi şeyler duyduğum için çok tedirgin olmuştum🥲
Ü

Ümran ..

13 Ekim 2025 16:43
Bence fazla veriyorsunuz.benim bebeğim de 1 aylıkken mama vermeme rağmen ağzını arıyordu ancak hem doktorumuz hem de danıştığım bir yenidoğan doktoru en fazla 80 ml mama verin demişti.doymuyor ağzını arıyor dediğim de ise her zaman aç olduğu için aranmaz bebekler bazen sadece emme ihtiyacı olur ve siz ne kadar verirseniz verdikçe o içecektir mamayı.midesini zorlamaya gerek yok demişti
Fediye N.

Fediye N.

13 Ekim 2025 16:51
Ben de normalde max 90ml veriyordum son bir haftadır ama iki gündür aranıyor ve ağlıyor uzun süreli ve açlık ağlaması dedikleri gibi neh sesi çıkararak ağlıyor kıyamadım verdim iki öğündür rahatladı rahat uyudu ama ağırlık yaptı diye de uyumuş olabilir :( anne olmak delilik cidden🥲
Ümran A.

Ümran A.

13 Ekim 2025 17:09
Bence de biraz fazla olmuş 4 ölçek :) Benim kızımda mama ve anne sütü alıyor 4 aylıkken 120 ml veriyordum iki kez olacak şekilde.
Ş

Şermin Ş. G.

13 Ekim 2025 17:28
Karnı aç olduğu için veya emme refleksi nedeniyle rahatlamak için mama yemek istiyor olabilir. Bunu en iyi annesi olarak siz anlatsınız, içgüdülerinize güvenin ve içinize nasıl siniyorsa ona göre hareket edin bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir