Mama İçmiyor
104 görüntüleme
Ç
Çağla I. E.
25 Eylül 2025 21:55
Kızım şuan 14 haftalık doğum kilosu 2590 şuanki kilosu 4900, bu ay sadece 500 gr almış. alerjisinden dolayı evolvia rp1 mama kullanıyoruz ve yaklaşık 2 haftadır mama içmek istemiyor. Günde 8 defa 120cc alan artık 5 öğün besleniyor ve 60cc yi 1 saatte zor alıyor. Dr tatlandırıcı şuruplar var dedi mamasına karıştırabilirsin ama ben bulamadım nedir nerede satılır, deneyen bilen ya da bizimle aynı sorunu yaşayıp iştahını açan varsa yardımcı olursanız sevinirim
M
Merve A.
25 Eylül 2025 23:16
Merhaba vitma markasının vanilya şurubuyla karıştırabilirsiniz o şekilde pregomin syneo mama kullanmıştım ben onu deneyebilirsiniz ya da pekmezle tatlandırabilirsiniz güvenilir bir marka alerjik mamalar için kullanılıyor genelde
E
Elçin G.
26 Eylül 2025 01:21
Merhaba bizde Aptamil pregomn syneo kullanıyorduk tat beğenmeme ve içmeme sorunu Bizdede vardı. Doktoru vanilya özü yada ev yapımı pekmez kullan demişti. Mesela 4 ölçü 5 ölçü mamaya 1 silme kaşığı pekmez koyduğumda itiraz etmeden içmişti sonra pekmez miktarını minik minik azaltarak sıfırladım. Dilerim işe yarar
Ç
Çağla I. E.
26 Eylül 2025 04:24
Çok teşekkür ederim🙏🏻
R
Rumeysa K.
26 Eylül 2025 04:48
Merhaba bizde evolvia rp1kullanoyorduk reflüyü arttırdığı için değiştik içmediği zaman içine bir çay kaşığı pekmez katıyordum doktor önerisiyle çünkü tatlandırıcılarda işe yaramadı. Mamayı değişince elimizde 19 tane evolvia rp1 kaldı ihtiayacı olan varsa göndermek istiyoruz. Çöpe atmak istemiyoruz
Ç
Çağla I. E.
26 Eylül 2025 04:55
Bende önce tatlandırıcı olmazsa pekmezi deneyeceğim, elinizde kalan mamalar için yeni bir konu olarak açıp paylaşırsanız daha çok kişi görüp ihtiyacı olan yazabilir