Mama Gerekli Diye Düşünüyorum 🥺
79 görüntüleme
B
Büşra Ş. Y.
18 Ekim 2025 12:12
Merhaba kızım 6 aylık 6,5 kilo (3.3 doğum) tadımlara başladık 15 gün oldu. Bu zamana kadar hep anne sütü aldı ama yetmiyor sütüm son zamanlarda iyice azaldı doktoru yine de başlamıyor ısrarla mamaya çok yıprandım ek gıda ile kapatalım arayı diyo ama sütüm çok az moralim çok bozuk ek gıdayı da öyle çok yemiyor. Anne sütü ben de çok vermek isterim ama değer mi bu kadar strese neden bu mama karşıtlığı anlamıyorum.
T
Tülin B. ..
18 Ekim 2025 12:37
Merhabalar süt arttirmaya yönelik olarak kimyon tohumu çayı günde sabah akşam olmak üzere iki kez tüketin ve rezene için gün içinde. Yulaf , süt, muz, bal ve kuruyemiş karışımı yapın gözle görülür fark olucaktır. Ve1/2 saat de olsa bebeğiniz uyurken sizde uyumaya çalışın hatta bu dediklerimi yaptıktan sonra uyuyun kalkın göğsünüze süt dolucak. Ben yulafli karışımla birlikte rezene içiyorum gayet memnunum
B
Büşra T.
18 Ekim 2025 13:50
Benim sütüm vardı ama kızım emmedi her yolu denedik ne yaptıysak olmadı 40 gün sonra sütüm kesildi mamayla büyüdü şuan 13 aylık gayet sağlıklı tüm değerleri güzel çok şükür 😊 mama güzellemesi yapmıyorum anne sütü eminim daha sağlıklıdır ama yetmediğini düşünüyorsanız vermekten çekinmeyin bence doktorunuz sütünüz iyice kesilir biberona alışırsa birdaha emmez diye düşünüyor muhtemelen ki doğru bir ihtimal olabilir de yine en doğru kararı çocuğunuz için siz vereceksiniz ama moral bozup stres yaparsanız sütünüz iyice kesilebilir bu strese değmez bence 🌸