Mama Değişimi

132 görüntüleme
Zülal A.

Zülal A.

15 Ekim 2025 16:29
Merhaba kızım dört ayına girecek çoğunlukla mama ile besleniyor. Daha öncelerinde bebelac kullanıyorduk seviyordu ama kabız yaptığı için bıraktık şimdi aptamil conformil kullanıyoruz ama ona ulaşımıda zor oluyor eczaneden sipariş veriyoruz o şekilde alabiliyoruz şimdi mama değişimi yapıcam ama kabız olur diye korkuyorum marka önerisi var mı
M

Melike B.

15 Ekim 2025 16:35
Sma comfort kullandım ben 6. ay sonuna kadar ne kabız oldu ne gaz sıkıntısı oldu gazını çok rahat çıkarmaya başladı her gün kaka yapmaya başladıbize de aptamil sıkıntı yaşatmıştı
İ

İrem

15 Ekim 2025 16:44
Merhabalar biz hem hip hem de sma kullandık ikisinden de çok memnun kaldık. Değişlik hapılması önerilmediği için en başta çoğunlukla hip kullandığımız için ondan devam ediyoruz.
İ

İpek B. Z.

15 Ekim 2025 17:54
Ben hipple başladım onunla devam ediyoruz, 8bucuk aydir. Cok memnunum. Ulasimi da kolay.
F

Fatma K.

15 Ekim 2025 18:07
Merhaba sma opti ile başladık bir kutu bebelac kullandım ama fazla gaz yaptı şimdi babygoat kullanıyorum gaz sıkıntım bitti kilo almaya başladı Türkiye'de üretiliyor keçi sütü öneririm
G

Gamze ..

15 Ekim 2025 19:11
Merhaba oğlum 4 aylık günde 1 kere mama verıyorum hipp başlamıştık kokusu cok ağır geldı oğlumda pek sevmedı içmek istemedi sma comfort kullanıyoruz severek içiyor suanlık memnunuz gaz sorunuda yaşamıyor kakasınıda her gün yapıyor hipp
ve sma şeker oranı en düşük mamalardan o yüzden ikisinden birini deneyebilirsiniz
N

Necla A.

16 Ekim 2025 21:46
2 aylıkken eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle hip combotic kullandım 6.5 aya kadar. Gayet memnun kaldık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir