Mama Değişikliği
97 görüntüleme
H
Hilal A.
11 Ocak 2026 11:39
bebeğime en basından beri sma confort kullandık 5. ay kontolünde doktorumuz optiproya gecebilirsin dedi2 aylıkken 10-12 günlük kabızlık sorunu yaşamıştık sonrasında düzene girdi 3 günde bir yapıyodu o yüzden hemen geçmeyip karışık vermeye başladım ikisinden bağırsakları yavaş alışsın diye son çıkan haberlerden sonra elimde ki 2 kutu confortu iade ettim sadece optipro veriyorum ve 5 günde bi zorlanarak yapmaya basladı zaten haberlerden kaynaklı içime sinmiyor değiştirmek istiyorum arastırmalarım sonucu aptamil prosyneo ya geçmeye karar verdim sürekli olmasa da kusan bi bebek aranızda kullanan var mı nasıl
A
Azra
11 Ocak 2026 12:30
Bende yeni ona geçtim şu anlık iştahsızlık yaşıyoruz zaten ama kaka konusunda olumlu yorumlar duydum probiyotik içerikli olduğu için bağırsak düzenleyici bir mama deniyor. 2 gündür kullanıyoruz biz de
S
Selenay
11 Ocak 2026 12:45
Aptamil prosyneo dan sonra mı iştahsızlık oldu

Ebru K. ..
11 Ocak 2026 13:02
Aptamil pronutra geçiş yaptık ilk gün haberleri duyduktan sonra hemen değiştim zt iştahsız içti 2 gün sonra alıştı az az sık sık verdim mesala 2 saate 120cc içiyorsa 1 saate 60cc yaptım öyle öyle alıştı sma göre çözülmü zor oluyor ve köpürür doktorunuzla konuştum ya hipp yada Aptamil pronutra dedi hipp bize iyi gelemediği için tek seçenek o kalmıştı iyi güzel kulanıyoruz ilk iştahsız oluyor ama alışıyorlar
İ
İlkin D.
11 Ocak 2026 20:46
Bende ilk golden goat kullandım kızım için 4 aylık. Golden goat aşırı şişkinlik ve gaz yaptı. Kakasını yapamadı. Hipp i denedik hemen bu ikisi doğdunda da denediğim iyi gelmeyen mamalardı bu yüzden sma comfort kullanıyorduk ve çok memnunduk. Ama mecburen bu ikisine geri döndüm hipp te aşırı kusma yaptı.Şimdi aptamil prosyneo yu deniyoruz doktorumuzunda tavsiyesiyle. Kakasını yaptı,kakası normale de döndü gibi ama hala kusma var kesik+su çıkarıyor.
E
Esra ..
11 Ocak 2026 21:29
2 ay önce sma comforttan Aptamil pronesyoya geçmiştik bizde,ilk on gün boyunca alışma sürecindeydi sanırım çok sık kaka yapmaya başladı her bezi kakalıydı çok sıvı şekilde sonra bu mamaya alıştı düzene bindi günlük normal yapıyor