Mama Değişikliği
98 görüntüleme
E
Emine K.
14 Ekim 2025 16:26
Sma comfort mama kullanıyordum bebeğim 3 aylık ve yalnızca mama ile besleniyor gazı gittikçe artmaya başladı 1 hafta önce mama değişiklği yaptık ve hipp organic combiotic mamasını geçtik ilk 3 gün gaz kalmadı ama sonrasında bebeğim koyu kaka yapmaya başladı karnı ağrıyor ve aniden ağlamaya başlıyor doktorumuz mamaya zeytinyağı koymamı önerdi alışacağını söyledi fakat durum değişmedi mama değiştirmelimiyim Aptamil conformil önerirmisiniz kullanan var mı
Z
Zeynep R.
14 Ekim 2025 17:07
Benim bebeğim de 3ay14 günlük ancak premature bir bebek. Bizim de çokfazla gaz problemimiz vardı yaklaşık iki aydır Aptamil conformil kullanıyoruz bebeğim inanılmaz rahatladı.bize çok iyi geldi güzel kilo yaptı ve gaz da olmadı olan gazı da kendi çıkarmaya başladı. Şimdi farklı bir manaya geçeceğiz ama ben tavsiye ederim. Her gün kaka da yapıyor bebeğim sadece kaka ve gazı çok kötü kokuyor birde tadı biraz eski acı arası bisey biz çok fayda gördük umarım sizde de ise yarar.
B
Büşra T.
14 Ekim 2025 17:10
Koyu bı mama bıraz kullandım bıberondan akmıyodu
B
Büşra T.
14 Ekim 2025 17:10
Aptamıl Pronutra kullandınız mı sıkıntı olmadı bızde hep kullanıyorum
S
Sena S.
14 Ekim 2025 17:32
Evolvia da güzel tavsiye ederim doğduğundan beri kullanıyoruz hic gaz sorunu yasamadik
E
Emine K.
15 Ekim 2025 18:25
Bugün kullanmaya başladık conformil inş faydası olur sma comfortun karşılığı conformil dedi eczacı bu sebeple pronutra düşünmedim açıkçası
İ
İrem Y.
15 Ekim 2025 18:35
Benim bebeğimde sürekli kabız sma kullanıyorduk şimdi aptamile geçtik, mama artı emziriyorum çok zor emdi bugün emmedi bile uyku arasında anca aldı halen de kabız mamaya zeytinyağı öneriliyor mu bilen var mı
E
Emine K.
15 Ekim 2025 18:35
Bize doktorumuz günde 2 kez çay kaşığı ile verin dedi
İ
İpek K.
15 Ekim 2025 21:03
Aptamil conformil bende kullandım ama iyi çözülmüyordu biberonda tomurcuk gibi kalıyordu ve kusması artmıştı bıraktım
Y
Yasemin G.
15 Ekim 2025 21:07
Merhaba benim bebeğimde 3 ay 27 günlük golden goat mamaya geçtik hipp kullanıyorduk ama bunu çok sevdi kakası çok yeşil ve sulu doktor bi sorun olmaz dedi ama yine de sormak istedim