Mama Başlamak

113 görüntüleme
Ö

Özge T.

10 Eylül 2025 12:45
3 aylık bebeğim var doğum kilosu 2855. Şu an 4750. Kilosu biraz düşük ama günde 5-6 bez değişimi oluyor. Doktorumuz kilosu çok düşük mamaya başlayalım süt yeterli gelmiyor dedi. Mama vermekle ilgili endişelerim var. Kilosunu desteklemek için mamaya başlamalı mıyım?
A

Asel

10 Eylül 2025 12:58
Gaz probleminiz var ise sma comfort öneriyorum optiproya geçtim ben comfort kullanıyordum optipro protein açısından zenginmis. Çevremde Bebelac kullananda var ama deneyimlemedigim için bilmiyorum
E

Elif G. A. Ö.

10 Eylül 2025 13:25
Bence emin değilseniz bir doktora daha sorun. Ben de hep aynı endişeyi taşıyorum, dr mama başlayalım derse sanırım bir başka doktora daha sorardım
Zülal A.

Zülal A.

10 Eylül 2025 13:54
Bence başlayın önemli olan bebeğin sağlığı zaten bana da aynısı oldu heme mama hem emzrime yapıyorum yeterki sağlığı yerinde olsun bir emzirme bir mama yapıyorum mama verirken de sütü mü sağıyorum o şekilde ilerliyorum ben kilo alımı hızlandı aptamil conformil kullanıyorum ben gaz ve kabızlık yaşamadık
C

Ceren

10 Eylül 2025 13:55
Bence toparlanana kadar baslamalisiniz , mama vermek kotu birsey degil
A

Asel

11 Eylül 2025 04:33
Tabiki kötü bir şey değil doktor emzirerek ilerle diyor bana doğduğundan beri ama ben mama desteği yapıyorum 2600 doğan bebeğim 4. Ay kontrolünde 6700 idi kilosu
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

11 Eylül 2025 06:41
Özge hanım merhaba bebeğinizin kilo alımı sınırda güzel gidiyor mama başlamanıza bu aşamada gerek yok sütünüzü arttırın ve bebeğinizi istediği zaman emzirin stres yapmayın her şey yoluna girecektir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir