Mama

141 görüntüleme
A

Ayşe A.

6 Kasım 2025 07:57
3 aylık son 1 haftadır mamayı zorla içiyor4 5 saate çıkıyor
Yaşayan var mı?
B

Burcu B. Ö.

6 Kasım 2025 08:01
Üçaylık bebek beslenmesi dört saatte bir bana doktorum öyle dedi belki ondan olabilir acıkmıyor olabglir
A

Ayşe A.

6 Kasım 2025 08:04
Yarın 3 ay kontrolümüz var sorucam bende olmadı mama değişikliği yapıcam
B

Burcu B. Ö.

6 Kasım 2025 08:07
Bana kızmıştı doktorum iki saat üç saate ben besliyorum diye çok kiloa almış demişti ama bi sorun için rahatetsin 🙏
A

Ayşe A.

6 Kasım 2025 08:08
Çok teşekkür ediyorum ❤️
B

Billur O.

6 Kasım 2025 10:22
Benim bebeğim de üç aylık aynı şeyi yaşıyoruz benimki emmiyor sağıp veriyorum fakat bu dönemde etrafa ilgisi arttığı için geçici bir şeydir diye düşünüyorum
A

Ayşe A.

6 Kasım 2025 12:43
Zor bir süreç olmaya başladı
Aç kalıyor ağlıyor içmiyor
S

Sevda

6 Kasım 2025 15:21
Ayşe hanım tabi doktorunuz bilir i ama 3 aylık bir bebek zaten o kadar saat aralığında sonra açıkır bazend dha fazla saat girer araya büyüdükçe artık sık besleme olayı biter üzün saat sonra açıkır fazla ve sürekli mama verirseniz bu sefer huzursuz olur ve uykuya dalamaz midesi sirekli kusma halinde olur kendimde böylebir durum yaşamıştım doktorum söyledi ve sık beslenmede çoçuğa gaz yapar bunların hepsi tecrübe her anne farklı yaşar en önemliside doktora danışmak tabi🥰
S

Sevda

6 Kasım 2025 15:22
O açlıktan emin olun ağlamıyırdur çünkü aç olsama mamayı verdiğiniz gibi tutat içer çok fazla beslediğiniz için artık şişlinlik be huzursuzluk yaptığı için ağlıyor doktora mutala danışın yoksa sık beslemeniz iyi olmaz çok çok hazımsızlık çeker
A

Ayşe A.

6 Kasım 2025 15:54
Anne yüreği işte aç kalmasın etmesin diye düşünüyoruz ya 😅 çok teşekkür ederim hanımlar❤️
S

Sevda

6 Kasım 2025 16:16
Olsun inanın aç kalması mide hazımsızlığından daha iyidir yoksa annese bu süreçte çok zorluk çeker o yüzden bırakın açıksın öyle verin 🥰 hem daha iyi yer ve uyurk
A

Ayşe A.

6 Kasım 2025 16:20
Öyle tabi ilk bebek olunca bende bir evham oluyor o yüzden🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir