Mama
101 görüntüleme
A
Ayşe N.
25 Ekim 2025 17:25
45 günlük bebeğim emzirme mama destekli gidiyorum.
Bu zamana kadar aptamil kullandım fakat gaz probleminden dolayı mamayı değiştirmek istiyorum. Sma önerildi. Sma optipro ve comfort var arasında ki farklar nedir? Veya önereceğiniz iyi mama markası var mı?
Bu zamana kadar aptamil kullandım fakat gaz probleminden dolayı mamayı değiştirmek istiyorum. Sma önerildi. Sma optipro ve comfort var arasında ki farklar nedir? Veya önereceğiniz iyi mama markası var mı?
M
Merve
25 Ekim 2025 17:33
Bebelac gold kullanıyoruz memnunuz bende aptamilden sonra sma kullandım hip kullandım ama Bebelac gold gazı azalttı
S
Seher T.
25 Ekim 2025 17:41
Sma comfort gazli bebekler icin diye biliyorum bende sma hip hepsini denedim bebelac iyi geldi
C
Ceren G.
25 Ekim 2025 17:46
Bebelac Gold kullanıyorum.gaz ve kabızlık sorunuicin üretiliyormus zaten. Ben memnunum
A
Ayşe N.
25 Ekim 2025 17:51
Açıkcası aptamil ile kabızlık sıkıntısı hiç yaşamadık gayet iyiydi o konuda ama gaz var biraz

Meltem G. Y.
25 Ekim 2025 17:55
Merhaba Sma comfort kullanıyorum bebeğimde reflü var doktorum ve eczacı bu markanın iyi olduğunu tavsiye etmişti her bebek için farklı sonuçlar olabilir biz şimdilik memnunuz fakat Sma diğer markalara göre kilo yapmıyor
B
Beyza D.
29 Ekim 2025 17:56
Merhaba hipp organic combiotic kullanıyoruz. Bizde 35 günlüğüz. Araştırmalarımda en az Gaz ve kaka sorunu yapan mama buymuş. Doktorumuza da sorduğumda sma mı kullansam diye oda hipp ve evolvia tavsiye etmişti
E
Elif ..
29 Ekim 2025 21:08
Hipp organic combiotüc kullanıyorum bende memnumum gaz veya kabızlık yaşamadık.