Mama
71 görüntüleme

Ayşe A.
5 Ekim 2025 19:46
Mamaya nasıl alıştırabilirim ya 6 aylık oldu ben geçen haftalarda işe geri döndüm öncesinde de sütüm de azalma olmuştu arttırmaya çalışıyorum ama olmuyor bu süreçte de mama vermeye çalışıyorum ama almıyor asla çok ağlıyo ne yaptıysak olmadı sağdığım süt de yetmiyor ek gıdayı da doyacak kadar yemiyor henüz çok üzülüyorum evde olduğum sürece de memeden ayrılmak istemiyor
B
Brn
5 Ekim 2025 20:15
Benim bebeğimde 5 ay 7 günlük bir tedavi sürecim olacak bu süreçte mama vermem gerekiyor ve öncesinde hiç mama yememişti Hipp aldım içmedi Bebelac denedim içmedi en son sma optipro olanı severek içmesede içiyor sizde belki deneye deneye bulursunuz

Ayşe A.
5 Ekim 2025 20:17
Bizde hipp almıştık yarın sma mı alsam diyordum bende ama onda da 1 numara mı alsam 2 mi bilemedim daha 2 gün oluyo 6. Aya gireli bir bilginiz var mı bununla ilgili acaba
R
Rüm ..
5 Ekim 2025 20:36
Ben 6. Ayına girdikten sonra 2 numaraya başladım bence 2 numara almalısınız

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
17 Ekim 2025 08:27
Ayşe Arslan hanım mama kullanmanıza gerek yok sütünüzü doğru yöntemlerle arttırdığınız zaman güzel bir şekilde bebek sütünüzü almış olacak ve sizde stres yaşamamış olacaksınız eğer neler yapacağınız konusu hakkında bilginiz yoksa bana ulaşın yardımcı olayım 05060389958 ☺️