Makinede Süt Gelmemesi

110 görüntüleme
B

Burçin E.

22 Eylül 2025 05:40
İşe gittiğim günler 3 aaatte 1 sağım yaparım ve her zaman min 120cc süt gelir. Akşamları da kızımı uyuttuktan sonra sağarım en az 100cc gelir.dün geceve bu sabah mememde süt olmasına rağmen makineye süt gelmiyor. Let down refleksi denen mem deki o uyarılma olmuyor. Ama makineye süt gelmeyince kızımı emzirdim sütüm var ve uyarılma hissini yaşıyorum. Adetim 3 gün gecikti bunla alakalı olabilirmi?
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

22 Eylül 2025 06:52
Merhaba regl dönemlerinde hormonlardan kaynaklı olarak sütte Azalma görülebilir siz normal Emzirme ve sağım yapmaya devam edebilirsiniz endişe etmeyin. Size önerim sağım yapmadan önce 5 dakika sıcak uygulama ve 5 dakika masaj yapın sonrasında sağıma geçin. Böylece göğüsünüzü rahatlattığınız için süt akışı daha hızlı olacaktır.
B

Burçin E.

22 Eylül 2025 06:53
Henüz adet olmadım ama 3 gün gecikti. Ona rağmen azalma olur mu
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

22 Eylül 2025 07:05
Merhaba makinenizin altındaki minik parçadakucuk bir çatlakolsa bile böyle yapabiliyor eğersut olduğundan eminseniz makinenizin bütünparcalarini ayrıntılıgozden gecirirn derim
B

Burçin E.

22 Eylül 2025 11:00
Bir de ben her sağım yaptığımda 120cc süt geliyor. İşe geldiğim günler bebeğim de her öğünde 120cc içse yeterli olur mu?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir