Makat Çatlağı

99 görüntüleme
S

Songül G.

27 Ağustos 2025 12:13
Bebeğim 3buçuk aylık, 10 gün önce doktor makat çatlağı farketti. Sarı kantaron yağı kullanmamı söyledi. Kullanmama rağmen iki gün önce kakada kan farkettim. Bugün gaz çıkarırken ve kaka yaparken ağlıyor. Bu durumu yaşayan var mı, atlatan varsa en çabuk nasıl geçer yardımcı olur musunuz?
Sanem K.

Sanem K.

27 Ağustos 2025 12:42
2 tane krem var, biri hametandı sanırım diğerini hatırlayamadım. İkisini karıştırıp sürmüştüm ben doktorun önerisiyle. Hatta kulak çubuğuyla biraz da içeri doğru sürmemi söylemişti. 1 hafta içinde geçti. Doktor 5 gün sabah akşam sürmemi söyledi. Yine de bu tür kremler kullanırken mutlaka doktorunuza danışın.
E

Elif S.

27 Ağustos 2025 13:11
oturma banyosu önerebilirim, leğene ılık su koyun, biraz batikon ekleyin; 8-10dk oturtun bebişi. (altını iyice temizleyin de gaita bulaşı olmasın -idrar yolu enfeksiyonu olmasın. geçmiş olsun
T

Tuba K.

28 Ağustos 2025 08:18
Merhaba eğer bebeğinizde makat çatlağı varsa ön sütünüz fazla geliyor olabilir bebeğiniz arka sütü yani yağlı sütü alamıyor olabilir benim bebeğim de de aynı sorun vardı yanlış ilaç kullanımı hiper laktasyon buna bağlı olarak Özsüt fazlalığı vardı bebeğim arka sütü hiç geçemiyordu o yüzden sütünüzü bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim bir süre tazikli geldiğin ki sütü ve önden sağım yapmanızı tavsiye ederim arka sütü bebek emsin ve kaka da kan önemli bir sorun lütfen doktorunuza gözükun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir