Lütfen Yardım :(

189 görüntüleme
L

Leyla E. A.

16 Ekim 2025 16:06
3 ay 6 günlük bebeğim var ve şu an ayakta duracak halim kalmadı memede ya da kucakta uyumaya alıştı son 3/4 gündür kucak dışına inmiyor yatağa bıraktıgım sn gözlerini açıyor aktiviteleri yapmaya bile izin vermiyor sürekli kucak uykuya geçecegi zaman inanılmaz ağlıyor gündüz uykusu sıfırlandı eşim evde değilken bi bardak su bile içemez duruma geldim kanguru da durmuyor emzirirken uyuduğu 10/15 dk ne yapacağımı bilmiyorum emzik vs kullanmıyoruz sadece kollarımda biraz sallıyorum bu durumu nasıl çözeceğim ?
E

Emel

16 Ekim 2025 16:15
Yatarak emzirseniz acaba? Uyuduğunda memeyi ceker kalkarsınız yanından tabi emerken burnunun kapanmamasına dikkat etmeyi unutmayın ben oyle yapıyorum genellikle suan 4.5 aylık hic sorun yasamadık bu sisteme gectigimden beri
L

Leyla E. A.

16 Ekim 2025 16:46
Yatarak denedim öncesinde kabul etmiyor:(
N

Nur K.

16 Ekim 2025 17:08
Merhaba bazen benim bebeğim de bu şekildeoluyordu genelde birseyden korktugunda surekli sarilmak istiyordu meselabanyo yaptirirken dusecek gibi hissettiginde vs. Ya da bundan bagimsiz olarak gaz sancisi olabilir. (Ben gaz giderici anne cayi kullaniyordum ve bebegime gaz damlasi veriyordum.) Simdi geriye donup baktigimda uyku saatlerinin gecmesinden dolayi da bu sekilde huysuz oldugunu anladim. Tavsiyem ise En fazla 1.5 saat sonra uykuya gecirilmeli yattığı odaya goturulupperde kapatilmali alt degismeli ninni ya da pışpış açılmalı yani bir rutin uygulanmalı ve sonra nasil rahat ediyorsa o sekilde emzirip gazini cikarttirip sonrakundaklayip ayaktahafif sallamayi deneyin ya da siz ayaga kalkip onu yukari asagiomzunuzda hafif yaylanarakuyutmayi deneyin, inşallah rutine alıştıkça sizde rahatlarsanız Son olarak bebeginizi hep ayni saatlerde uykuya goturmeye calisinve not edin cok isinize yarar.8 de uyandiysa 10,12,14,16,18,20 seklinde bir rutin mesela
M

Mavi A. ..

16 Ekim 2025 17:18
Alışmış şuan ki duruma, bende de durum aynıydı. Hiçbir iş yapamıyordum aç kalıyordum 🥴sonra zamanla ayakta sallamaya başladım gözlerinin üstüne tülbent gibi ince bir şey ile kapat salla daha sonra yavaştan yatağa geçiş yaparsın zaten hemen olmaz. Uykusu tam geldiği anda yatağa koy ninni söyleyerek salla biraz sabır istıyo kabul etmez hemen ama alıştır. Ellerini tutarak salla, bacağına dokun yanında olduğunu bilsin güven hissi ver ona🥰 olacak. Uykusu geldiği için ağlıyor geçişte geç olunca huzursuzlanır. Aslında sana uyumak istediğini belirtiyor böyle huysuzlanarak.
B

Betüllll

16 Ekim 2025 19:05
Emzik kullanin emzik kendini sakinlestirir boylece gece aglamalarinda bile emzigini verirseniz sakinlesir philips avent kullaniyorum ben 3 aylikken ayni sorunu yasadik emzik ile cozduk 1 yasindan sonra mutlaka biraktirin ama. Emzigi acken ya da gece emzirmelerinde alistirin alisir mutlaka
L

Leyla E. A.

16 Ekim 2025 22:49
Merhaba nur hanım uykusunu geciktirmiyorum aslında sürekli kucağımda olduğu için uyku vaktini anlıyorum uyutmaya çalışıyorum uyumuyor uyuyunca da çok kısa süreli anlattıgım gibi tarafına koyduğum hibş uyanıyor gazı olan bi bebekti o yüzden kucağıma alıştı bıraktırmak istiyorum kundağı yeni bıraktık tekrar başlamak istemiyorum ve 2 kere kalça ultrasonundan geçemedi Dr bırakın dedi ilays mabelin kundağından kullanıyorduk
L

Leyla E. A.

16 Ekim 2025 22:52
Mavi hanım şimdiye kadar sallamadım direndim şimdiden sonra sallasam mı bilmşyorum bıraktırması zor olur dşye korkuyorum küçük bey alışkanlıklarını asla değiştirmiyor sallamayı da istemedi bi ara denedim geç götürmüyorum ki uykuya mızmızlandığı an anlıyorum ona rağmen çok ağlıyor
L

Leyla E. A.

16 Ekim 2025 22:54
Betül hanım zor zamanda emzik te denedim yok almadı :(öğürdü kustu gece çok ağlamıyor gündüz perişan ediyor benı geceye takatim kalmıyor inanın bu gece agladıgında kaldırdugımfa kolumda derman yoktu tutamamıyordum
B

Betüllll

17 Ekim 2025 01:42
Evet bizimkinde de ogurme oldusiz pes etmeyin alacaktir mutlaka gece aglama olmuyor cunku
L

Leyla E. A.

17 Ekim 2025 06:14
Teşekkürederim Betül hanım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir