Lütfen Cevap Verir Misiniz

152 görüntüleme
Y

Yasemin B.

18 Ekim 2025 15:49
15 aylık kızım ismine çok güzel bakıyor 20 den fazla kelimesi var göz teması çok iyi ama son zamanlarda araba tekerlekleri ni döndürmeye başladı sıklıkla bu bi sorunmu
B

Begüm A. ..

18 Ekim 2025 16:08
merhaba bu bir sorun değil oğlum 18 aylık oda hep tekerlek dönderirdi Osman hoca tek başına bişey ifade etmez demişti göz teması yoksa kelime yoksa vb bir sürü şey saymıştı yani çocuğunuz gayet iyi oğlum şuan tekerlek döndermek yerine araba sürmeyi ve araba sesi çıkarmayı tercih ediyor zamanla düzelecek
Y

Yasemin B.

18 Ekim 2025 17:29
Yaaa cevabınız için çok teşekkür ederim benim bebeğim kız ama arabları araba sürmeyi çok seviyor çok ilgili
İ

İpek B. Z.

18 Ekim 2025 17:48
Ne güzel Yasemin Hanım, arabayla oynamayı seven kiz çocuklarımız olsun.Șubadap Cocuk'un Fasafiso şarkısını armagan ediyorum kızınıza💜 Benim oğlum da bebeklerle oynar umarım. Bize erkekler araba kizlar bebekle oynar diye dayatiyorlar. Kizlar araba sürecek, erkekler bebekle oynayacak ki ilgi alanları genis olsun, ileride odun gibi bir erkek cocugum olmasın, öğrensin bebek bakmayı şimdiden ;)
Y

Yasemin B.

19 Ekim 2025 06:42
Evet ipek hanım çok yönlü yetiştirmek gerekli bebeklerimizi herşeymiz onlar Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebeklermize❤️
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

20 Ekim 2025 07:50
Merhabalar 🌼 15 aylık kızınızın ismiyle tepki vermesi, iyi göz teması ve 20'den fazla kelimesi olması, onun sosyal ve dil gelişiminin yaşıtlarının çok ilerisinde olduğunu ve bu alanlarda herhangi bir problem olmadığını gösterir. Son zamanlarda araba tekerleklerini döndürmesi, bu yaşta ve hatta daha büyük çocuklarda da görülebilen normal bir keşif ve duyusal deneyim biçimidir. Çocuklar, tekerleklerin ritmik hareketinden ve bunun yarattığı görsel etkiden hoşlanırlar. Bu davranış, onun duyusal olarak meraklı olduğunu gösterir. Bu ilgisini, farklı ritmik ve tekrarlayıcı oyunlara (topu yuvarlama, müzik aletlerini çalma, kovaları iç içe koyma) yönlendirerek keşif arzusunu destekleyebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir