Lütfen Anneler Bakın

322 görüntüleme
S

Selin E. E. ..

22 Ağustos 2025 21:32
Bebeğim 3 gün önce 4. Ay aşısını oldu ateş çıkmadı ama 35.2 ye kadar koltuk altı düştü ve 3 gündür bebeğim çok durgun kendimi yiyip bitiriyorum çok mutsuzum aşıdan birkaç saat öncesine kadar kıpır kıpır çok çeneli bi oğlum vardı sürekli çığlık atar değişik sesler çıkarırdı şimdi yapmıyor 3 gündür yaşayan var mı
Fadile B.

Fadile B.

22 Ağustos 2025 21:36
Geçecek annesi bende yaşadım gülmesi bile yoktu sonra aynı şekilde eski haline geri geldi
S

Selin E. E. ..

22 Ağustos 2025 21:42
Aşıdan sonra mı oldu sizin de kaç gün sonra düzeldi benimkinin bugün 3. Günüydü
Fadile B.

Fadile B.

22 Ağustos 2025 22:06
Aşı olduk o kadar çok ağladı ve huysuzlandı direk emmeyi bıraktı mama bile içmedi 3 gün sosyal gülümsemesi vardı sonra gülmemeye başladı baygın gibiydi 1 hafta sonra uykusunda kahkaha atmaya başladı ve düzeldi şimdi ise bir görseniz resmen konuşuyor sesiyle bu bir süreç onlar da çok zorlanıyor galiba ve vücudları çok yoruluyor
S

Selin E. E. ..

22 Ağustos 2025 22:07
İnşallah biran önce düzelir şu son 3 günde o kadar yıprandım ve vicdan azabı çekiyorum ki anlatamam
Fadile B.

Fadile B.

22 Ağustos 2025 22:10
Düzelir siz bol bol emzirin tekrar eski neşesi gelecek yerine üzme kendini o sana sen ona lazımsın
S

Selin E. E. ..

22 Ağustos 2025 22:11
Bir şey daha sorucam ama hangi aşıdan sonra oldu
Fadile B.

Fadile B.

22 Ağustos 2025 22:18
İlk aşı olduk o bizi yıprattı psikolojik olarak sonra baygın gibiydi 3. Ayda rota olduk huzursuz 5. Ayda 2.dozumda bir şey olmadı pek 4. Ay aşısı o da beni çok yordu ama 6.ay aşısı sanki bir şey olmamış gibi oldu ne ateş ne ağlama ne huzursuzluk oldu çok iyi geçti ve 8./9.ayda da aşımız var bu ay oldukça verimli geçirmek istiyorum
S

Selin E. E. ..

22 Ağustos 2025 22:19
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz
H

Hilal

23 Ağustos 2025 02:39
Bizim de aynı şekildeydi nerdeyse bir hafta hiç sesi çıkmadı gülmüyordu bile sonra kendiliğinden düzeldi
İ

İrem Y.

9 Eylül 2025 20:30
Selin Hanım düzeldi mi bebeğiniz sonra?
S

Selin E. E. ..

28 Ekim 2025 13:55
Düzeldi İrem hanım Allah’a şükür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir