Lokal Sünnet
172 görüntüleme
S
Seda ..
21 Kasım 2025 20:29
Lokal anesteziyle bebeğini sünnet ettiren anneler sünnet esnasında bebeğinizi nasıl oyaladınız ?
H
Hilal T.
21 Kasım 2025 20:55
Sevdiği, ses çıkartan bir oyuncağı yanımda tutuyordum ama ona gerek bile kalmadı elini tuttum öptüm zaten sakindi hatta maşallah gülücükler saçıyordu. Ben oğlumu 2,5 aylıkken sünnet ettirdim yattığı yerde tam karşısnda babası vardı onunla da göz göze geldikçe mutlu oldu hiç fark etmedi bile sünneti. Sizinki kaç aylık belki daha büyükse oyalamak daha zor olabilir umarım her şey iyi olur hayırlısıyla atlatır
F
Fatma S. ..
21 Kasım 2025 21:18
Mama içirdim mama bitene kadar sünnet işlemi bitmişti bile. Biberon kullanıyorsanız anne sütü yada mama verebilirsiniz. 8 aylıkken yaptırdık biz
S
Seda ..
22 Kasım 2025 03:44
@Hilal Tuna 6 aylıkken olcak bizimki
S
Seda ..
22 Kasım 2025 03:51
@Fatma Süre biberon almıyo malesef
G
Gamze V.
24 Kasım 2025 18:35
30 günlükken sünnet ettirdik. Sünnet öncesi sakinleşmesi için karnını iyice doyurdum, sünnet esnasında ise beyaz gürültü vs gibi şarkılar açıp babasıyla ellerini tutup bolca sevdik bir de emzik tutuyorsa eğer oyalanması için emzikte verebilirsiniz. Biz bu şekilde çok şükür sorunsuz atlatmıştık.
Sizin bebeğiniz de ufaksa bu yöntemleri deneyebilirsiniz🌸
Sizin bebeğiniz de ufaksa bu yöntemleri deneyebilirsiniz🌸
S
Seda ..
24 Kasım 2025 18:43
@Gamze V iğleşme süreciniz nasıldı gamze hanım sonrasında huzursuzluk ve ağlama oluyormu çok
G
Gamze V.
24 Kasım 2025 21:05
Hiç huzursuzluk ve ağlama yaşamadık. 1 hafta boyunca doktorun verdiği kremleri ve ağrı kesici şurubu sabah akşam kullandık,pipisi beze değmesin diye de doktor tavsiyesiyle karton bardak kesip koyduk. Şuan sünnet yaptıralı yaklaşık 10 gün oluyor dikişlerimiz atmaya başladı bile, yeni doğan yaraları çabuk iyileştiğinden bir kaç doktor tavsiyesiyle zaman geçmeden yaptırdık biz iyiki de yaptırmışız.
Beklediğimden daha kolay bi süreçti düşünüyorsanız eğer yaptırmanızı tavsiye ederim.
Beklediğimden daha kolay bi süreçti düşünüyorsanız eğer yaptırmanızı tavsiye ederim.
S
Seda ..
25 Kasım 2025 04:11
@Gamze V gün aldık bizde bizimki 6 aylık ama inşallah sizinki gibi kolay geçer sürecimiz🤲
G
Gamze V.
25 Kasım 2025 05:28
@Seda İnşallah 🌸
G
Gülşen A.
25 Kasım 2025 17:24
Benimde oğlum 85 günlük 4 gün önce oldu sünnet emzik ve benim gözlerime bakarak oldu 😇