Litrelerce Süt……..
121 görüntüleme
B
Betül Ç.
23 Eylül 2025 10:53
Ben anlamıyorum bu instagramda filan anneleri görüyorum 0 gün önce 60 cc imiş emzirme programıyla çoğalmış 400 cc yazıyor. Tek öğünde hangi bebek 400 cc içer? Ben sağıyorum 75-100 cc arası, bebeğim 8 buçuk aylık. Kilo alımı normal dedi doktor. Makineyle ne kadar doğru ölçüm o da ayrı. Bu bebekler önsüt almıyor mu bu kadar sütün içinde. Bilen aydınlatsın insan kendini yetersiz hissediyor

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
23 Eylül 2025 11:17
Sevgili Betül hanım
Ben bir anne olarak size söyleyeyim 💕
Eğer ekstrem bir durumunuz yok ise; mesela; bebeğiniz memeyi emmiyor, sizden başka biri siz yokken besliyor veya planlı emziremeyeceğiniz bir döneme hazırlık yapmıyorsanız süt sağmanıza gerek yok. Vücudunuz bunu ayarlamak için mükemmel. Elbette hepimizin yorgun olduğu, yeterli beslenmediği veya bazen gerçekten de su içmeyi unuttugu zamanlar olabiliyor ve bu dönemde süt azalıyor bunun için power pumping yapabilirsiniz ama bebeğiniz emiyorsa sık emzirmek de bu işi görür 🙏🏼kendinizi yetersiz hissetmeyin 🍀 gereksiz sağımlar hiperlaktasyona sebep oluyor.
Ben bir anne olarak size söyleyeyim 💕
Eğer ekstrem bir durumunuz yok ise; mesela; bebeğiniz memeyi emmiyor, sizden başka biri siz yokken besliyor veya planlı emziremeyeceğiniz bir döneme hazırlık yapmıyorsanız süt sağmanıza gerek yok. Vücudunuz bunu ayarlamak için mükemmel. Elbette hepimizin yorgun olduğu, yeterli beslenmediği veya bazen gerçekten de su içmeyi unuttugu zamanlar olabiliyor ve bu dönemde süt azalıyor bunun için power pumping yapabilirsiniz ama bebeğiniz emiyorsa sık emzirmek de bu işi görür 🙏🏼kendinizi yetersiz hissetmeyin 🍀 gereksiz sağımlar hiperlaktasyona sebep oluyor.