Laringomalazi
95 görüntüleme
B
Büşra B.
17 Haziran 2025 18:55
2 aylıkken Laringomalazi teşhisi kondu oğluma bazı aylarda boğazdan çıkan sesleri artıyor du 2 .ve 5. Aylarında arttı 7.ay da geçmiş gibiydi gece gündüz ses yoktu ama yüzüstü yatmaya başladı 8.ve 9.ayda tekrardan artmaya başladı yüzüstü yatması sebep oldu anlamadm bu durumu yaşayan var mu ne zaman geçmesi gerekiyor ne kadar süre beklemeliyim
B
Beyza Ş. ..
17 Haziran 2025 19:02
Benim bebeğime doğar doğmaz laringomazi dendi 1 yaşına kadad geçer denildi arada çıkıyor yine o ses
B
Büşra B.
17 Haziran 2025 19:14
Ben 35. Haftada doğum yaptm ikizlerim var birisinde yok birisinde var benım oğlum 9 ay 12 günlük sizin bebeğiniz kaç aylık bende geçmezsedie korkuyorum birde reflüsünü de tetikledi reflüsü de vardı ara da o da artıyor geçiyor
T
Tuba G.
27 Ekim 2025 21:59
Benim kzım 1 aylık. 2 haftadan sonra bu ses çıkmaya başladı emerken çok üzücü bogulur gib bi ses çıkarıyor bazen uykuda ve uyanık zamanında da oluyor. Sırtüstü yatınca daha da artıyor. Reflüsü de var doktor reflü düzene girdiğinde ses azalıcak büyüyncr de geçicek dedi
B
Büşra B.
28 Ekim 2025 04:27
Benım oğlumda da ağır reflü vardı boğazımdaki yumuşaklık reflüsü tetiklediğini söylediler reflüsü 6 aylıkken baya azaldı azar azar çıkarmaları vardı oda 10 aylıkken falan geçti şu anda reflüsü yok şükür şu anda 13 ay 22 günlük sadece çok yorulduğu zaman biraz hareketli bir bebek fazla hareket ettiği zaman nefes komtrolunyapamadıpı zaman gece de çok çok nadir hırıltı oluyor tamamen geçtiğini düşünmüyorum daha iki yaşına kadar beklememi söylediler 20 aylıkken falan tekrardan boğazına baktırmam gerekiyor