Lansinoh Süt Sağma

97 görüntüleme
D

Damla k.

3 Eylül 2025 08:16
Lansinoh marka eller serbest süt pompam var ilk başta sağdığında süt geliyordu zaten sütüm az ama artık 1-2 cc bile zor geliyor yanlış mı yerleştirdim yoksa sütüm gerçekten bu kadar azaldı mı
N

Nurten

3 Eylül 2025 08:35
Canım ilk başta geldi ve şimdi gelmiyorsa muhtemelen sütün azaldı eğer çalışmıyorsan imkanın varsa bebeğin kendisinin emmesi için yöntemler dene bence çünkü bizim gibi sütü çok az olan ve bazen hiç gelmeyen annelerde sağımdan çok bebeğin kendisinin emmesi sütü arttırabilir. Ben ne yaptıysam olmadı inşallah senin sütün gelir. Ama gelmezsede canını sıkma mamayla büyüyen bebeklerde gayet sağlıklı.
D

Damla k.

3 Eylül 2025 08:37
Elimle sağdığım zaman geliyor süt aslında Bebeğim de emiyor ama başta süt geldiğinde çok güzel çekiyor sonra süt baştaki gibi olmayınca ağlamaya başlıyor memele kavga ediyor resmen
D

Dilara N. Y.

3 Eylül 2025 09:03
İçinde beyaz bir tıpa var onu mu takmadınız acaba
D

Damla k.

3 Eylül 2025 09:03
Yok kontrol ettim takmışım
S

Sema E.

3 Eylül 2025 09:04
Bebeğiniz emdiginde K sesi geliyor mu yutma sesi geliyorsa sütünüz vardır gelmiyorsa bebek boş emiyordur.Bebeklerin çenesi makinalardan daha güçlüdür.Sutunuzun olup olmadığını anca siz anlarsiniz
D

Damla k.

3 Eylül 2025 09:07
Emzirmeye başlıyorum bi 3-4 dk o K sesi duyuluyor sonrasında bebeğim emzik gibi bir emmeye başlıyor çıkarıp elimle sıkıyorum gerçekten hiç süt gelmiyor. Zaten sonrasında da sinirleniyor mememle kavga edip ağlıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir