Kuzu Kıyma Yok Dana Kıyma Versem

215 görüntüleme
G

Gizem N. T. ..

26 Ağustos 2025 18:18
Merhabalar bugün bayağı kuzu kıyma aradık fakat yoktu dana kıyma versem sorun olur mu 8 aylık
E

Elif S.

26 Ağustos 2025 19:09
bizim hekimimiz 6. ay itibariyle kuzu kıyma denettirdi, 1ay tadım sonrası 7. ay kontrolde dana kıymaya geçebileceğimizi söylemişti.
(denemeden geçmekte bir sakınca var mı emin değilim, dana kıyma daha allerjen sanıyorum)
bu arada kuzu etini ben kendin alıp haşlayıp blenderdan çektim, o şekilde yemeklerine kattım. kıyma olarak almamıştım.
G

Gizem N. T. ..

26 Ağustos 2025 19:30
Ayy çok mantıklı gerçekten deneyeceğim teşekkür ederim
E

Eda K. A.

29 Ağustos 2025 12:40
Bizde sorduğumuzda kuzu kıyma yok dediler kemikli kuzu eti var demişlerdi sonrasında kuzu etini çekseniz bu şekilde alabilir miyiz dediğimizde kabul ettiler
K

Kübra Y.

29 Ağustos 2025 12:41
Ben kuzu kıyma hiç vermedim risk aldım ama alerji yapmadı yedi. Eğer özel bir probleminiz yoksa denettirin bence.
G

Gizem N. T. ..

31 Ağustos 2025 05:48
Teşekkür ederim deneyeceğim
E

Elçin G.

31 Ağustos 2025 06:32
Danalara hasta olmasınlar ve daha sağlıklı büyüsünler diye genelde antibiyotik vuruyorlar. Kuzularda böyle bir ilaç kullanımı yok. Zaten küçükken kesiliyor oldukları için. Kemikli eti alıp haşlayıp didikleyin bence. Suyunuda çorbalara yemeklere kullanırsınız. Gerdan yada incik önerim olur demir açısından ve protein açısından çok faydalıdır
G

Gizem N. T. ..

31 Ağustos 2025 08:35
Teşekkür ederim aslı hanım deneyeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir