Kusup Kusup Emme
121 görüntüleme
H
Hilal G.
30 Ağustos 2025 06:07
10 günlük bebeğim iki gündür memede çok uzun kalmak istiyor çok fazla emip kusup sonra tekrar emmek istiyor. İlk gün kusma sızıntı gibiydi dün gece ağız dolusu kusma oldu. Kendisi de emmek için uyanmıyor 4 saat bekliyorum geceleri uyansın diye ama uyanma olmuyor. Ben kendim uyandırıyorum geri uyuması 3 saat sürüyor bu sürenin yarıdı emme gaz kusma
S
Saziye G.
30 Ağustos 2025 07:26
Gazı vardır memede rahatlıyordur büyük ihtimalle yarım saatten fazla tutmamanız lazım
B
Betül Ç.
30 Ağustos 2025 07:53
Çok küçük daha doyduğunun farkında değil. Bir meme 20 dk diğeri 20 dk olcak şekilde emzirin. Memede sakinleştiği için meme istiyor muhtemelen aç olduğundan değil
N
Nurten
30 Ağustos 2025 08:15
Sütünüz fazla olabilir belki eğer öyleyse önden sağıp biraz elle de sağabilirsiniz öyle tutturun. Bir de bebekler açlık tokluk hissiyatının gelişmesi için ne kadar istiyorsa yer fazlasını çıkarır. Bu normaldir. Yalnız fıskırır halde sürekli kusarsa bu başka bir şey konuyu doktorunuza iletmeniz gerekir. Gaz problemi de illaki vardır beslenmeden öncede gazını çıkarmaya çalışın masajla beslendikten sonrada mutlka özellikle mideden gazını çıkarmaya çalışın.
K
Kübra ..
4 Eylül 2025 13:37
Merhaba benim bebeğimde öyle, kusuyor ama yine emmek istiyor. Ağız dolusu kustuğu da oldu. Kusunca rahatlıyor ama meme teklif etsem yine emer yani o derece. Korkuyorum ben de dr randevumuza da daha var :(

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
11 Eylül 2025 07:13
Çok fazla beslediğiniz için bebeğinizde kusma görülür ve sütünüz tazikli bir şekilde bebeğe gidiyor olabilir. 10 günlük bebek her 2-3 saatte bir emzirilir evet ama memeye geldiği zaman ayrılmak istememesi gayet normal çünkü sizin kokunuzu ve sıcaklığınızı istiyor 10-15 dakika aktif bir şekilde emzirdikten sonra gazını çıkartın ve Tenteması yaparak kucağınızda uyumasına izin verebilirsiniz ama bebek meme de uyumasın