Kusma

239 görüntüleme
G

Gülcan Ş.

30 Eylül 2025 09:41
Herkese merhaba benım 3 ay 21 günlük bir kızım var emziremedım mamayla yoluma devam ettim aslında güzel gidiyordu ama ama 2aylık olunca sürekli kusmaya başladı ya kesik kesik yada direk mamayı çıkarıyordu 3 yada 4 saate bir 80 100 cc mama içiyor doktora söyledim gazını çıkart sürekli dik tut dedı yapmama rağmen kusmalar bitmedi aksine çoğaldı sebebini bilen yada böyle bir durum yaşayıp çözüm önerisinde bulunur musunuz
E

Esra Ç. ..

30 Eylül 2025 09:43
Kullandığın mama gelmiyor olabilir değiştirmeyidenedin mi
O

Ozge A.

30 Eylül 2025 09:48
Evet bende aynı durumu yaşadım mama değiştirdim kendamil kullanmıyordum Hipp comforta geçince duzeldi şükür bu duruma aynı zamanda kabizlikta eslik etmistis
V

Vahide N. A.

30 Eylül 2025 10:29
Bizde 3 ay 20 günlüğüz 2,5 aylıkken başladı bu durum doktorumuza sorduğumda normal olabilir 5-6 ay içinde fışkırır tarzda değilse ilaca gerek yok demişti mama markamı sormuştu doğduğundan beri hipp organic combioatic kullanıyorum mama değiştirmeyi de önermedi bu ayda mama reddi oluşmasın diye
G

Gülcan Ş.

30 Eylül 2025 11:03
Bende hipp kullanıyorum kabızlık gaz sikayetımız yok ama kusmalar fazla mama reddi yaşarım diye değiştirmedim açıkçası ama tekrar doktoruma danışacağım eğer uygun görürse degıtırcem
V

Vahide N. A.

30 Eylül 2025 14:17
@Gülcan Şahan hanım doktorla görüştükten sonra önerilerini burda paylaşırsanız çok sevinirim başka bi görüş almış oluruz bu sorunu yaşayanlar olarak🌸
G

Gülcan Ş.

30 Eylül 2025 14:23
Ben aslında gün içerisinde doktoruma gitmek zorunda kaldım çünkü aşırı kusuyordu kusmamızın azalması gerektıgını söyledi ama azalmadığı ıcın oda sma ar önerdi
B

Beste D.

30 Eylül 2025 20:55
Merhaba benim bebeğimde anne sütü içerken böyle bi sorun oldu maalesefki fizyolojik reflü r ve 6 ay sürdü sonra çok şükür geçti katıgıda ile beraber
G

Gülcan Ş.

30 Eylül 2025 21:00
Teşekkür ederim yorumunuz için mamayı degıtırdım ilk sefer de gaz oluştu sonrasında gece uykusuna yatırdım huysuzlanıyor yani bilemedim umarım bizim ki de geçer
Azer .

Azer ..

30 Eylül 2025 21:19
Merhaba benım bebeğim de 3 ay 17 günlük.Anne sütü ile beslenıyor,son bır aydır kusmamız çok fazla bazen hemen süt halinde bazen de kesık şeklinde çıkarıyor.Kilo alımı güzel ama çok rahatsız oluyor huzursuz,keyfi yok.Uyku kalıtemızı de etkiledi.Ne yapacağımı bilmiyorum.Prebiyotik kullanıyorum fakat pek destek olmadı
G

Gülcan Ş.

30 Eylül 2025 22:55
Doktorunuzla görüştünüz mü acaba
Azer .

Azer ..

2 Ekim 2025 00:08
Evet göruşmuştuk,prebiyotik devam edıyoruz.Olmazsa reflor başlayacağız dedi
G

Gülcan Ş.

3 Ekim 2025 17:59
Anladım şifa versın ben doktordan yana çözüm bulamadım mamayı çok içince kusuyoruz üstüne gazını iki kere çıkartmama rağmen şimdilik azalttım hamdolsun kusması biraz durdu
Azer .

Azer ..

4 Ekim 2025 09:47
Ay çok güzel daha da iyi olur inşallah darısı başımıza
E

Emine G. ..

4 Ekim 2025 15:39
Aptamil Ar kullanıyorum kusmasi yok gibi
G

Gülcan Ş.

4 Ekim 2025 15:56
Yaa sma ar kullandım kabız oldu bıraktım yada diş dönemıne denk geldi ondan oldu bilemedim ama beslenme saatini düşürüp mama yı azalttım
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

17 Ekim 2025 08:29
Gülcan Şahan hanım bebeğinizi çok sık ve çok miktarda besliyor olabilirsiniz buna dikkat edin ve ısrar zorlama yaparak kesinlikle bebeği beslemeyin. Eğer bu şekilde bebeği besliyorsanız önlem alın ve rahat bırakın bebeği kendi isteğine göre besleyin 👍 Bu kısımda sorun olmadığını düşünüyorsanız alerji yönünden değerlendirilmelidir
G

Gülcan Ş.

17 Ekim 2025 08:34
Hocam çok teşekkür ederim yorumunuz benım için çok kıymetli azaltma yönüne doğru gidiyorum ama çok ağlıyor mama için ilk başta sizin dedıgınız gibi düşünmedim sonrasında mama içme saatlerini degıstırdım daha aza indi sorunumuz
O

Ozge A.

26 Ekim 2025 21:10
Maalesef mama konusu gerçekten sıkıntılı bir durum birkaç hafta iyi gidiyor sonrasında aynı problemi tekrar yaşıyorsun hipte de yaşadım maalesef Aptamil kullanıyorum rahata erdim çok şükür ama deneyimleyerek hangisi iyi gelecek bebeğe diye neredeyse bütün mamaları denedim
G

Gülcan Ş.

27 Ekim 2025 11:50
Bende denedim ama kızım hip dışında mama içmedi kusmaya devam ediyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir