Kusma
121 görüntüleme
E
Esma T.
18 Eylül 2025 08:19
Bebeğim 57 günlük her beslenme sonrasında olmasada çoğunda kusma yaşıyoruz en az iki defa bunu yaşayan var mı
N
Nurhan A.
21 Eylül 2025 05:43
Merhaba, benim bebeğim aksine her beslenme sonrası 3 4 kere kusardı. Ben çok endişe ederdim ama fışkırarak olmadığı sürece fizyolojik diyorlar. Kilo alımında vs sorun yoksa çok üstüne düşmüyorlar 6. Aydan sonra dğzelir diyorlardı. O kadar çok kusuyordu ki hiç inancım yoktu ama 5. Aya girdiğimizde belirgin bi azalma oldu. Şu an 5,5 aylık günde 2 kere belki sızar gibi geliyor. Ki biz o kusmaları şurup kullandığımız halde yaşıyorduk. Yanlış yönlendirmek istemem ama umarım sizinki de fizyolojiktir. Mide kapakçığı gelişince düzeliyormuş.
M
Melisa Ö.
14 Ekim 2025 17:14
merhabalar🌸 benim oğlumda 3. ayına girmek üzere hala kusmalar devam ediyor ilaç da kullanıyoruz ancak çoğu zaman emzirdikten sonra kusuyor aradan 2 saat geçse bile devam ediyor kusmaya. doktorumuz fizyolojik diyor yemek borusuna midesine ultrason ile bakıldı sağlıklı gayet mide kapakçığı gelişince biter diyorlar bakalım süreci takip ediyoruz umarım sizin de bir an önce azalır