Kusma

241 görüntüleme
P

Pelin B. Ö. ..

9 Eylül 2025 15:42
Bebeğim 2 ay 10 günlük son zamanlarda kusma artışı var neredeyse tüm yedigini çıkarıyor ara ara kusma oluyor ateş vs yok üşütmüş olabilir miyiz huzursuzluk da yok eğer üşüttüysen ne yapabilirim
Yeter O. .

Yeter O. ..

9 Eylül 2025 16:01
Benimde kızım iki gün sonra 3 aylık oluyor oda yediğini kusuyor doktorumuza sorduğumda fazlasını çıkarıyor dedi merak etme dedi sende merak etme yani
P

Pelin B. Ö. ..

9 Eylül 2025 16:05
Evet ilk zamanlar ben de öyle düşünüyordum ama sanki tüm yedigini çıkarıyor o yüzden sormak istedim
Dicle Y. .

Dicle Y. ..

9 Eylül 2025 16:22
Gaz sıkışması olabilir gaz varsa bebekte ictini çıkartıyor ve doğru içemiyor yoğurt kesiği şeklinde ise sorun değil vitamini alıp posasini çıkarıyor ama süt şeklinde ise gaz yada reflü olabilir
P

Pelin B. Ö. ..

9 Eylül 2025 16:22
Evet direk süt şeklinde çıkarıyor
L

Leyla E. A.

13 Eylül 2025 05:31
Pelin hanım Dr a sordunuz mu benımkinde de başladı 2 ay 3 günlük aşırı kusma başladı yediğinin hepsini çıkqrıyor gaz olsa süt kesiği şeklimde çıkarıyordu şimdi direk emdiği sütü çıkarıyor
Dicle Y. .

Dicle Y. ..

13 Eylül 2025 08:25
Araştırmıştım bebeğim reflü olmaması için Doktorlar Fışkırır şekilde ise reflü var oluyormus yemek yedikten sonra eğimli şekilde tutmak yedirirken başı yukarda olmak reflü yatakları kullanmak biraz daha iyi gelir
P

Pelin B. Ö. ..

13 Eylül 2025 08:45
Daha doktora soramadım kendi yediğim şeyleri takibe aldım evet gaz olsa dediğiniz gibi kesik bir şekilde çıkarıyordu ama şu an sadece süt emzirirdikten sonra yaklaşık bir 15 dakika boyunca dik tutuyorum ama o da bir işe yaramıyor ama şu an azaldı artık sanırım geçici bir süreç
N

Nurhan A.

13 Eylül 2025 09:05
Bebim bebeğim de 5 ay 1. Haftalık doğduğundan beri kusuyordu. Hep çok endişeliydim her gittiğimiz doktora sordum hepsi fışkırır tarzda değilse sorun yok dedi. Fizyolojik reflü dediklerindenmiş. Gerçekten de 5. Aya girdik inanılmaz azaldı. Günde 1 2 kere belki kusuyor. Mide kapakçığı geliştikçe azalır demişlerdi. 6. Aya girince neredeyse hiç kalmayabilirmiş. Kilonuzda sorun yok ise fizyolojik olabilir sizin de direnin gerçekten günde 7 8 kere üst değiştirdiğimi bilirim
P

Pelin B. Ö. ..

13 Eylül 2025 09:06
Teşekkür ederim sabırsızlıkla büyümesini bekliyoruz artık 😀🫶
G

Gamze B. ..

18 Eylül 2025 13:00
Benim oğlumda 2.5 aylık aşırı kusması var üç ayrı doktora götürdüm hepside fazlasini kusuyor diyorlardı ama sanki bana göre midesinde bişey kalmıyor gibi ne yapacağımı bilmiyorum artık 2500 kilo doğdu şuan4750 az gibi bana kilosu
P

Pelin B. Ö. ..

22 Eylül 2025 06:45
Bizim tamamen geçti ben üşüttüğünü düşünüyorum başka bir doktora götürün isterseniz içiniz rahat etsin
G

Gamze B. ..

23 Eylül 2025 04:32
Götürdüm tekrardan herşeyi temiz çıktı artık bıraktım bende zamana inşallah zamanla geçer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir