Kundaksız Uyumuyor
90 görüntüleme
E
Elif N. B.
30 Eylül 2025 19:50
Merhaba bebeğim bir kaç gün sonra 4aylık olacak, son günlerde uyuturken hareketliliğinden kundağı açıyor ve uyumuyor bu sorunla nasıl başa çıkabilirim

Şeyma A.
30 Eylül 2025 20:23
Merhaba güzel anne :)
Bebeğiniz 4 aylık olmak üzereymiş zaten kundağı bırakmanızı tavsiye ederim çünkü dönmeye başladığı zaman kundak tehlikeli olabiliyor. Yarım kundak yapabilirsiniz. Mesela sadece kolları dışarıda kalacak şekilde bir süre böyle yapın daha sonra tamamen bırakabilirsiniz uyku düzeni oturana kadar.
Bebeğiniz 4 aylık olmak üzereymiş zaten kundağı bırakmanızı tavsiye ederim çünkü dönmeye başladığı zaman kundak tehlikeli olabiliyor. Yarım kundak yapabilirsiniz. Mesela sadece kolları dışarıda kalacak şekilde bir süre böyle yapın daha sonra tamamen bırakabilirsiniz uyku düzeni oturana kadar.
Ş
Şevval B. ..
30 Eylül 2025 20:42
Benim de bebeğim 5-6gün sonra 4 aylık olacak. Elleriyle sürekli yüzünü ovuşturup saçını tuttuğu için kundaksız uzun uyku uyumuyor. Tek kat müslinle kundaklıyorum. Bir de ilays markasının fermuarlı kundağını almayı düşünüyorum.

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
30 Eylül 2025 20:42
Merhaba artık ellerini ayaklarını kesfedecegi döneceği karın üstü belki uyumak isteyeceği aylar geliyor yav as yavaş kundağı bırakmanızı kundaksiz kendini sakinleştirmeyi öğrenmesine fırsat tanimanizi oneririm
E
Elif N. B.
1 Ekim 2025 05:00
Denemeye çalışıyorum fakat çok hareketli sakin kalamıyor
L
Leyla E. A.
2 Ekim 2025 16:16
Şevval hanım ilays mabelin kundağını kullandım doğduğundan beri bebeğime zarar verdi gşbi kolları yukarda uyumaya alıştığı için gündüz çıkardıgkmda kollarını sürekli gece uyduğu pozisyonda tutuyor ve bebeğimin boğazına denk geliyor onsuz uyumadığı için nemlendirsemde kıpkırmızı ve ayrıca boyut olarak çok küçük 2.5 aylık bebeğimiz 3 haftadır le touche markasının aynı modelinden almak Zorunda kaldım o kundak olmadan uyumuyor çok kısa ıuyuyor