Kundak Uyku Tulumu
72 görüntüleme
D
Dilek P.
10 Kasım 2025 17:11
Bebeğim 2 aylık olana dek kundak ya da uyku tulumu kullamadık. Ancak 2.aydaki atak itibariyle yarık kundak gibi olan uyku tulumlarından kullanmaya başladık. Artık 3,5 aylık olduğu için bu tarz uyku tulumu kullanmak sakıncalı mıdır?
M
Melike M.
10 Kasım 2025 17:24
Biz hiç kundak kullanmadık ama doktorların 4.aya kadar kundak komple bırakılmalı dediğini biliyorum.Bence sizde bıraktırsanız iyi olur. @Dilek Polat
D
Dilek P.
10 Kasım 2025 17:27
Bu gece başladık denemeye 🥲@Melike Molla
İ
İrem
10 Kasım 2025 17:47
Alt bacakları tamamen rahat ettiren kolları da açık yalnızca sıcak tutan uyku tulumu kullanıyoruz biz hani amaç sarmalamak değil de sıcak tutmak olduğunda bunlar güzel oluyor ilerleyen aylarda da kullanılabilir hem
D
Dilek P.
10 Kasım 2025 17:49
Tercih ettiğiniz bir marka var mı?
M
Melike M.
10 Kasım 2025 18:33
Bence siz komple bırakmak için bi yola çıkmışsınız öyle devam edin.Sorununuz tamamen ortadan kalkar bu şekilde.Önce ayaklarını gevşetin sadece elleri sıkı dursun.2 gün sonra tek elini çıkarın dışarı tek eli sıkı dursun 2-3 günde bu şekilde deneyin.sonrasında tamamen kundaksız uyutun.Kademeli olarak bırakın yani tavsiyem.Birden bırakması pek sağlıklı olmaz.Bırakamazda zaten @Dilek Polat
D
Dilek P.
10 Kasım 2025 18:58
Melike Hanım ben zaten normal kundak yapmıyordum, yarım kundak gibi olan ayakları serbest kolları sıkı şekilde tutan uyku tulumlarını kullanıyorum. Benim kullandığım tulumda kollarını çıkarabileceğim bir yer yok ama olmazsa o tarz bir tulum ile deneyeceğim teşekkür ederim 🌸 benim tulum şu : https://ty.gl/7e70w531tviwh
M
Melike M.
11 Kasım 2025 23:13
O zaman bunu bırakıp normal anam babam usulü kundaktan devam edip benim dediğimi bi kaç gün deneyin belki işe yarar @Dilek Polat