Kundak Bırakma
107 görüntüleme
Ö
Özge T.
27 Ekim 2025 05:45
Merhaba, bebeğim 4.5 aylık. Kundağı bırakıp uyku tutumuna geçmek istiyorum. Dün gece uyku tulumu giydirdim ama kolları hep hareket ediyor. Yüzüne dokununca uyanıyor. 1 saat bile sürmedi tulumu çıkarıp kundak yapmak zorunda kaldım. Ne yapmalıyım biraz daha büyümesini mi bekleyeyim ya da tavsiye edebileceğiniz kundaklı uyku tulumları var mıdır bu durumu nasıl çözeceğiz? Kundak tehlikeli hale geliyor artık.hareketli olduğu için kundağı gevşetip yüzüne getiriyor.
A
Ahsen B.
27 Ekim 2025 11:54
Benimkide 4 ay 1 haftalık kundaksız uyumuyor uyuyamıyorda gece açmaya zorlanıyor açıyorum üzülüp sonra kendini tamamen uyandırıyor mecbur geri bağlıyorum çözüm bulunursa bende yararlanayım🫠
B
Buse K. ..
27 Ekim 2025 15:56
Benimki de 4 aylık biraktiramiyorum.gunduzleri yüzüstü yatırıyorum hep gözetimimde ama gece malesef kundaksız uyuyamiyor. Gündüz en azından yüzüstü yatırın belki sizinki zamanla alışır. Çözümü varsa ben de isterim :)
C
Ceren ..
27 Ekim 2025 16:13
ben de aynı durumdayım instagramda biri kademeli bırakmaktan bahsetmişti en başta gevşek bağlama sonra tek kolunu çıkarma sonra diğer kolu da çıkarma ben denemedim henüz ama belki işe yarar
N
Naime
27 Ekim 2025 19:50
Benim kızımda kendini uyandırıyordu sürekli gündüzleri sarmadan uyutun 2-3 güne alışır
M
Melike M.
27 Ekim 2025 20:02
Biz öyle bi sorun yaşamadık ama uyku eğitimi aldıgımız kadın şu şekilde anlatmıştı.Her gün yavaş yavaş gevşetinher uykusunda bir tık gevşek sarın,(birden kundak bırakılmaz yavaş yavaş alıştıra alıştıra)3-4 günün sonunda zaten baya bi gevşeklige alışacak sonrasında tek kolu dışarda diger kolu kundakta bu şekildede bir kaç gün.En sonunda tamamen kundaksız olacak şekilde yapılması gerek demişti.İşinize yarar belki.Bu arada bence bıraktırmaya çalışın sonra daha çok baglılık kazanır.Ennn geç 4.ayda bırakmalı diyor doktorlar
C
Ceren ..
28 Ekim 2025 04:14
melike hanım kimden aldınız uyku eğitimini memnun kaldınız mı
M
Melike M.
28 Ekim 2025 05:30
Yani benim çocuğum inanılmaz sıkıntılı bi çocuktu halaaa da öyle.Benim oğlum şuan sadece poposuna pat pat yaparak uyuyor.Eğitimin amacı desteksiz eğitim ama benim çocuk hala tam desteksiz uyuyamıyor.Ama bu kadından eğitim alıp desteksiz uyuyan çok çocuk var.biz irlandalıanne den almıştık.Tavsiye ederim inanılmaz sabırlı çok mütevazi ve işini çok iyi yapan biri.Biz çok memnun kaldık açıkçası.Oğlumu şuan bu şekilde uyutuyor olmak bile bi mucize benim için.İnanılmaz sorun yaşardık uyku konusunda.Doğdugundan beri uyku bizim için sorundu yani
Ö
Özge T.
28 Ekim 2025 17:44
Herkese çok teşekkürler 💐