Kundak Bırakma

58 görüntüleme
E

Ebru Ç.

16 Ağustos 2025 18:19
Kızım 4 ay 6 günlük 1 aylıktan bu yana hep kundakla uyudu sadece gündüz kucağımda uyursa kundaksız uyuyor ama onda da bırakınca uyanıyor hemen kumdaksız asla uykuya geçemiyor gecede aynı gündüz de kundağı nasıl bıraktırabilirim aynısını yaşayan var mı
N

Nil ..

16 Ağustos 2025 18:44
Benim de bebeğim kundakla uyuyordu bu aralar yavaştan kundak yapmayı bıraktım. Bazen gerçekten uykuya geçiş de çok zorlanıyor bu süreçte kucağıma alıp alnından gözüne ya da alnından burnuna doğru hafif bir şekilde elimi götürüp getiriyorum gözleri hemen kapanıyor. Emzik de destekliyorum çok zorlandigim zaman yüzünü ince bir örtüyle örtüyorum poposunu pış pış yapıyorum. Çok çok zorlandigim zamanlar oluyor kundak yapıyorum( gece uykusu bu arada) daldıktan sonra kundağı açıyorum gece boyunca kundaksız bir şekilde uyuyor
E

Ebru Ç.

16 Ağustos 2025 18:47
Uyku gerilemesinden dolayı gündüzleri yarım saat uyuyor onda da kundaksız uyutsam uyumaz ki napcam bilemedim
N

Nil ..

16 Ağustos 2025 19:00
Cidden zor bir durum benim bebeğim 2,5 aylık daha erken keşke bırakmaya çalışsaydınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir