Kullanılan Pompa Yıkanmadan Dolaba Konup 24 Saat Tekrar Kullanılabilir mi

174 görüntüleme
S

Sema E.

4 Ekim 2025 19:04
Merhaba sagim yapıp kullandığımız pompayı sağım sonrasi yıkamadan hemen dolaba koysak 24 saat içinde tekrar tekrar kullanabilir miyiz bu konuda bilgisi olan var mı boyle bir şey gördüm sosyal medyada
E

Emine T. ..

4 Ekim 2025 19:07
Bu konuda kesin doğru diyebileceğim bir bilgim yok ancak mantığımla hareket ediyorum çay ya da su içtiğim bardağı bir kaç saat sonra tekrar kullanmadığıma göre pompayı da temizlemeden bir saat sonra bile sağım yapmıyorum
S

Sümeyye S.

4 Ekim 2025 19:09
Bu aralar anne sütü sağımıyla ilgili bir şeyler araştırıyorum, yakın zamanda şöyle bir şey duydum (şuan gerçekten hatırlamıyorum nereden duyduğumu ama) buzdolabı poşetinin içine koyup, buzdolabında muhafaza ederseniz eğer yıkamadan kullanabilirmişsiniz. Başka şekilde bakteri üremesine sebep olabilirmiş.
S

Sema E.

4 Ekim 2025 19:10
Bende aynı şeye denk geldim galiba buzdolabı poşetinde dolapta
S

Sümeyye S.

4 Ekim 2025 19:26
Şimdi Google’da arattım da türkçe kaynaklar genellikle parçaların nasıl temizleneceğinden bahsetmişte, ABD’nin Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastalık kontrol ve önleme merkezinin resmi bir kurumun yani araştırmasına göre kullanımdan sonra durulayıp temiz bir kapta veya buzdolabı poşetinde, buzdolabında muhafaza edilebilirmiş. Kısa süreli bir alternatif olarak.

https://exclusivepumping.com/how-to-clean-pump-parts-at-work/
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

13 Ekim 2025 09:29
Sema Erdem hanım kullandığımız bütün malzemeleri işimiz bittikten sonra yıkamalıyız ve kuruduktan sonra yeniden kullanmalıyız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir