Kucaktan Uyuma

62 görüntüleme
A

Aslı

23 Ekim 2025 09:04
50 günlük bebeğim sürekli kucakta uyumak istiyor uyuduktan sonra yatağına yatırdığımız an uyanıyor biz de maalesef1 2 saat uyusun diye hep kucakta tutuyoruz bu durum hoşumuza da gidiyor ama yorucu ve işlerimizi yapamıyoruz çok şey denedik nasıl yatakta uyumasını sağlayabiliriz
H

Hira N.

23 Ekim 2025 09:26
8. Aydan bildiriyorum sakın kucakta uyutmayin 😂 ağırlaşıyolar ve daha da zorlaşıyor sağ-sol omuz iptal bende artık
Y

Yildiz E.

23 Ekim 2025 09:28
Emzik kullaniyorsaniz uykuya gecisini kolaylastirabilir, bir de tam uykuya dalmadan yataga koymaya calisiyorum ben yari uyanikken daha kolay oluyor. Ama bizde bazen kucakta uyutup yatiriyoruz bence rutin olusturmak icin erken bir zaman ten temasina ihtiyaci var diye dusunuyorum, benim bebegimde 2 aylik. Bir de tataga yatirmadan bir ortu ya da kundakla sarmayi deneyebilirsiniz kucakta, direktsoguk yataga koyunca uyandigini fark ettim ben.
A

Aslı

23 Ekim 2025 09:33
yakında işe başlayacağım için alışsın istiyordum her şeyi deniyoruz bakalım şu an gazlı dönemde umarım gazı azalınca yatagında uyur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir