Kucaktan İnmiyor

147 görüntüleme
S

Sgb18

29 Ekim 2025 18:17
4.5 aylık bebeğim asla kucaktan inmiyor anakucagına koyunca 5-10 dakika duruyor sonra ağlıyor böyle durumda olan var mı normal mi🥹
B

Büşra T.

29 Ekim 2025 18:41
Hep mı böyle yoksa atak dönemi de olabılır
S

Sgb18

29 Ekim 2025 18:41
Hep böyle maalesef 😂5 dakika kahvaltı yapamıyorum 🥲
M

Melike M.

29 Ekim 2025 18:48
Büyüklerin deyimi ile “kucağa alıştırmışsın sen bunu”😀.Aynı şeyleri bizde yaşadık inanın bu her çocukta oluyor geçici bi süreç eğer ki gazlı kolik bi bebek degilse tabi.Büyüklerimizi dediklerinede takılmayın boşverin bana da hep dediler sinir olurdum.Sıkmayın canınızı kucak istiyorsa kucakta gezdirin bi süre 🌸🥹
S

Sgb18

29 Ekim 2025 18:49
Evett hep duyuyorum kucakta alıştırmışsın cümlesini inanın bir süre sonra da hak vermeye başladım gibi 😂gün içinde çok yorucu oluyor özellikle eşim 24 saat çalışınca tek başıma kaldığımda epey yorucu oluyor. Sizin nasıl düzeldi peki durum☺️
M

Melike M.

31 Ekim 2025 09:07
@Sgb18 bizde düzeltememiştik.Ama kendime kızmıştım baya.Çünkü sevmek için kucagımıza alıyoruz bunu aşırı yapınca bence gerçekten alışıyorlar.Buna başta engel olmak lazımmış yani bence.Büyüklerimiz haklı yani bi yerde😅Şuan için pek yapacak bişeyiniz yok aslında.Oyuncaklarla oynumaya başlayınca desteklede olsa oturmaya başlayınca daha çok rahatlayacaksınız.Bende sizin gibi çok sorun yaşadım bu konuda.Eşim asker bu yüzden sürekli işte oluyor birde ekransız ve hiç bir destekçim olmadan büyütüyorum bebeğimi.Çok zorlandım ama geçiyor inanın sabretmek gerekiyor biraz
S

Sgb18

31 Ekim 2025 09:15
Başından sonuna kadar aynı durumu yaşıyoruz galiba benim de eşim asker tek başıma olduğumda bu durumla başa çıkması epey zor oluyor bir türlü sevemedi destekli oturup oyun oynamayı maalesef belki 6 ayda tam oturunca alısır diye bekliyorum ☺️
M

Melike M.

31 Ekim 2025 09:22
Yaa öyle mi? Asker ve polis eşlerinin kaderi bu sanırım.aile yok eş yok bebeğimizle tek başımızayız.Siz hangi şehirdesiniz şuan doğu görevinde misiniz?
S

Sgb18

31 Ekim 2025 09:23
Evett bu şekilde büyütmeye alışacağız mecbur 🥹 batı görevi ☺️
M

Melike M.

31 Ekim 2025 19:35
Ya ne güzel bizde batıdayız şuan Adanadayız 😀 @Sgb18

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir