Kucakta Uyuma İsteği

113 görüntüleme
D

Dilek A.

17 Aralık 2025 11:41
3 aylık bebeğim gğn içinde sürekli kucağımda uyumak istiyor yatağa yattığımda uyanıyor. Benzer durumu yaşayan var mı? Öneriniz nedir?
B

Büşra K. ..

17 Aralık 2025 11:48
Merhaba Kundak yapıyor musunuz
B

Büşra K. ..

17 Aralık 2025 11:49
Benim kızım 2,5 aylık aynı sizin bahsettiğiniz durum kucağımda uyuyor yatağına bıraktığım an uyanıyor ben kendi yatağımda önce çocuğumu kundaklıyorum daha sonra yan yatarak emziriyorum o şekilde uyuya kalıyor 10 dakika gözlemliyorum kusması gazı gelmezse Odadan çıkıyorum iki gündür işe yarıyor belki sizde de işe yarar
D

Dilek A.

17 Aralık 2025 12:04
Merhaba, hayır kundak yapmıyorum sıkılıyor ellerini çıkartmak istiyor hemen.Ama yatakta emzirme durumunu deneyebilirim belki bende de faydası olur çünkü böyle kucakta çok zor oluyor
E

Ezgi Ö. P.

17 Aralık 2025 12:20
Ben bu yolu izledim. Yatakta yanında yatıp emzirerek uyuttuğumda bir süre sonra memeden hiç ayrılmak istememeye başladı. Memeyi çektiğimde bir kaç dk uyuyor sonra uyanıyor😊 Uyuduktan sonra memeyi çekin ağzından yoksa sürekli meme ile uyumak isteyebilir bir süre sonra
D

Dilek A.

17 Aralık 2025 12:23
Biraz araştırdğımdaı anne kucağı güvenli ortammış yatağa koyulduğunda güvenli ortamdan uzaklaştıkları için uyanıyorlarmış şeklinde bir bilgi vardır. umarım geçici bir durumdur gerçekten çok yorucu oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir