Kucakta Uyuma İsteği
113 görüntüleme
D
Dilek A.
17 Aralık 2025 11:41
3 aylık bebeğim gğn içinde sürekli kucağımda uyumak istiyor yatağa yattığımda uyanıyor. Benzer durumu yaşayan var mı? Öneriniz nedir?
B
Büşra K. ..
17 Aralık 2025 11:48
Merhaba Kundak yapıyor musunuz
B
Büşra K. ..
17 Aralık 2025 11:49
Benim kızım 2,5 aylık aynı sizin bahsettiğiniz durum kucağımda uyuyor yatağına bıraktığım an uyanıyor ben kendi yatağımda önce çocuğumu kundaklıyorum daha sonra yan yatarak emziriyorum o şekilde uyuya kalıyor 10 dakika gözlemliyorum kusması gazı gelmezse Odadan çıkıyorum iki gündür işe yarıyor belki sizde de işe yarar
D
Dilek A.
17 Aralık 2025 12:04
Merhaba, hayır kundak yapmıyorum sıkılıyor ellerini çıkartmak istiyor hemen.Ama yatakta emzirme durumunu deneyebilirim belki bende de faydası olur çünkü böyle kucakta çok zor oluyor
E
Ezgi Ö. P.
17 Aralık 2025 12:20
Ben bu yolu izledim. Yatakta yanında yatıp emzirerek uyuttuğumda bir süre sonra memeden hiç ayrılmak istememeye başladı. Memeyi çektiğimde bir kaç dk uyuyor sonra uyanıyor😊 Uyuduktan sonra memeyi çekin ağzından yoksa sürekli meme ile uyumak isteyebilir bir süre sonra
D
Dilek A.
17 Aralık 2025 12:23
Biraz araştırdğımdaı anne kucağı güvenli ortammış yatağa koyulduğunda güvenli ortamdan uzaklaştıkları için uyanıyorlarmış şeklinde bir bilgi vardır. umarım geçici bir durumdur gerçekten çok yorucu oluyor