Kucakta Uyuma
107 görüntüleme
N
Nurhan A.
1 Eylül 2025 05:23
Bebeğim 5 aylık 2. Ayından beri öğlenleri kucakta uyuyor. Asla koyamıyorum yatağına koyar koymaz hatta koymadan açıyor gözünü cin gibi bakıyor. Geceleri böyle değil yatağında uyuyor. Ama bu durum artık beni çok yoruyor ve 1 ay sonra işe başlayacağım. Her türlü şeyi denedim yine olmuyor. Artık öneriden ziyade ne kadar sürer bu durum onu merak ediyorum:(
Z
Zeynep
2 Eylül 2025 19:15
Ben de aynı şeyleri yaşamıştım bebeğim şu an 9.5 aylık 5 aylık gibi yavaş yavaş gündüzleri yatağında uyumaya alıştırdım. Kendi uyguladıklarımı yazayım belki işinize yarar. Önce uyuduktan sonra kucağımda kolum altında bizim yatağımıza onunla beraber yattım birkaç gün bu şekilde devam ettim. Sonra kucakta uyuduktan sonra yine beraber yattım ama bu kez bir süre sonra kolumu başının altından çektim ama temas halinde kaldım yine birkaç gün böyle geçti. En son yanına yattım kolumu çektim ve yavaşça yanından uzaklaştım o yatakta tek yatmaya başladı. Sonraki süreçte de uyutup daldıktan sonra yaklaşık 10-15 dk sonra beşiğine koydum. Bu şekilde alıştı kucak dışında uyumaya. Ama kendiliğinden geçmiyor bu bence illa ki alıştırmak için bir şeyler yapmak gerekiyor.