Kucakta Uyuma

140 görüntüleme
C

Ceren E.

20 Ağustos 2025 13:46
Bebeğim 2 aylık, gündüz yerinde çok az uyuyor uykusunu alamıyor, bende dinlenebilmek adına en az 1 uykusunu kucağımda uyumasına izin veriyorum . Hata mı ediyorum ? Onun yerine yerinde 15-20 dk uyuması daha mı sağlıklı olur
A

Ayşenur A.

20 Ağustos 2025 14:42
2 aylık bebeklerde var heralde ve sorun. Benim oğlumda öyle benimki beşikte hiç uyumuyor sadece kucakta.
C

Ceren E.

20 Ağustos 2025 14:44
Bununda mu bi sendromu atağı var ya 😅
A

Ayşenur A.

20 Ağustos 2025 16:15
60 cm cüceler bizi yönetiyor canım benim başka şeyi yok
H

Hazal

20 Ağustos 2025 18:04
Benim kızım 2-4 ay arası gece uykusu dışındaki bütün uykularını kucağımda uyudu dediğiniz gibi 10-15 dk uyuyordu yatağında kucağımda ise 2 saat ben de aşırı zor olsa da kucağımda yatırıyordum. 4.5 aylık falandı yatağında yatmaya başladı şimdi 6 aylık 1.5 aydır tüm uykularını yatağında güzelce uyuyor bence her bebek çok farklı ve ihtiyaçları da farklı direnmemek lazım hele ki 2 aylıksa. Ben çok takmıştım kafaya neden uyumuyor bende bir sorun mu var diye ama geçti gitti her yerde uyuyor şimdi.
Deniz M. G.

Deniz M. G.

21 Ağustos 2025 18:46
Benim bebeğim de aynıydı kucağımda uyuyordu şimdi 3 aylık oldu yatağında yatıyor. Kucağınızda huzurluysa orada uyusun. Bebeklerde güven duygusu çok önemli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir