Kucakta Sallayarak Uyku

104 görüntüleme
Y

Yasemin B. ..

23 Ağustos 2025 20:48
Bebegim 5 aylik ve kucakta ayakta gezinerek hafif sallayarak uyumaya alıştı ayakta sallamayı tavsiye ediyor musunuz nasil daha kolay bir yola alıştırabilirim artik taşımak zorlaşıyor kollarım ağrıyor
G

Güliz E.

23 Ağustos 2025 21:35
Belki bana kızanlar olabilir ama ben kucakta sallamaktansa ayakta sallamayı tercih ederim ama tabiki öyle hızlı değil yavaş yavaş sallayarak uyuyabilirsin
B

Busem K. ..

24 Ağustos 2025 11:17
Benim bebegimde sizin dediğiniz gibi kucakta sallama ve gezinme ile uyuyordu, artık kollarım cok ağrımaya başlamıştı, önce kucakta gezme ile başlayıp ayakta sallamaya geçtim, kademeli azalttım kucagi 4 güne alıştı. Simdi de ayakta sallamadan once göğsüme doğru yastıkla yatiriyorum bazen sallamadan bile dalıyor, kademeli olarak ayak sallamasını da azaltabilirim böylece. Ayrıca kucakta koku ile eslesiyorlar, başkası uyutamiyor. Ayaktayken herkes uyutabilir. Ben ilk zamanlar elimi de burnuna dayayip yüzünü seviyordum. Kucakta göğsüme doğru yüzü dönük olduğu icin alismisti burun degmesine, sizinde öyleyse tavsiyemdir :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir