Kucakta Bile Durmuyor

148 görüntüleme
E

Elif N. B.

29 Ekim 2025 18:58
Bebeğim 4,5 aylık son 2gündür hiç durmuyor oyuncakları da dikkatini çekmiyor, birde timmy time yaparken kusuyor , sürekli bi mız mız halinde ne yapmam gerekiyor?
S

Saziye G.

29 Ekim 2025 19:09
Kabız olabilir mi ? Tuvaletini yapıyor mu düzenli
E

Elif N. B.

29 Ekim 2025 19:10
Evet tuvaletini düzenli bir şekilde yapıyor
B

Büşra T.

29 Ekim 2025 19:29
Atak dönemi annesı 4 ay atagı tummy tıme beslendıkten hemen sonra mı yapıyosun belki o yüzden kusar aradan bı zaman geçsin
C

Ceren ..

29 Ekim 2025 19:40
merhaba benim kızım da 4.5 aylık ve iki üç haftadır aynı durumda sürekli mız mız hiçbir şekilde başedemiyoruz ben dişten kaynaklı olduğunu düşünüyorum eli sürekli ağzında ne bulduysa ağzına götürüyor ısırmaya çalışıyor ben de çok zorlanıyorum gündüz mutlaka dışarı çıkarıyorum hem hava alsın hem de biraz dikkati dağılsın diye
E

Elif N. B.

29 Ekim 2025 19:58
Hayır Büşra hanım, yarım saat geçtikten sonra yere bırakıyorum kendi döndüğünde kusmuş oluyor
İ

İrem

29 Ekim 2025 19:59
Evet 4. Ayda ben de çok yaşıyorum bunu. Ağzı çok akıyor elini, oyuncakları, kıyafetleri ağzına götürüyor bağırıyor 🤷‍♀️ Ceren hanımın dediği gibi dışarı çıkarınca gerçekten daha rahat ediyor
E

Elif N. B.

29 Ekim 2025 20:06
Bugün dışarı çıkarayım belki rahatlar dedim, çıktığımla girdiğim bir oldu , sürekli ağladı ve hiç durmadı bende çaresiz bir şekilde geri eve döndüm, bu durum gün geçtikçe çok yormaya başladı
H

Hatice B. K. ..

29 Ekim 2025 20:07
Benim bebeğim de aynı durumda ama dışarısı bile fayda etmiyor her gün neredeyse yürüyüşe götürmeye çalışıyorum bebek arabasını çok severdi şimdi kucağımdan gezmek istiyor evdeyken de sürekli huzursuz hep ağlamaklı diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama tetagil versem bile geçirmiyor herhalde başka bir sebebi olabilir mi
B

Büşra T.

30 Ekim 2025 09:13
4 ay atagı çok zor hanımlar 5 ayda bile etkısı oluyor sabırlı olmak gerek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir