Kucaksız Uyumuyor

72 görüntüleme
H

Hilal A.

6 Ocak 2026 19:24
Merhaba herkese, bu durumu yaşayanlar lütfen öneriniz varsa yazabilir misiniz🌸 3 ay 10 günlük olan bebeğim geceleri sadece ve sadece kolumda uyuyor geceleri göğsümle yüzyüze olmak istiyor gece acıkmanın haricinde bile göğsümü emzik gibi tutmak istiyor,sadece benimle kolumda uyumak istiyor, benimle bu durumu yaşayan var mı Allah için ben mi yanlış yapıyorum kolaya mı kaçıyorum ayrı bir yere koyduğumda sadede 20 dk uyuyor bu durum geçiyor mu lütfen yazın
M

Masuma H.

6 Ocak 2026 19:25
Bendede oyle artik 7aydir beraber uyuyorum.
Ayfer Y.

Ayfer Y.

6 Ocak 2026 19:32
Ben de birlikte uyuyorum artık. Önceden yatağına alışsın diyordum ama bir daha birlikte ne zaman uyuyacağım diye direnmeyi bıraktım. Benimle daha deliksiz uyuduğu için rahat da uyuyorum
Ilgım G.

Ilgım G.

6 Ocak 2026 19:32
Ben 5. Ayda hala öyle yaşıyorum Hilal Hanım güvenli bağlanma için meme bir ihtiyaç ve bunu elimden geldiğince karşılamaya çalışıyorum. Siz de kendi olanaklarınız ve yıpranmanıza göre bir düzenleme yapmaya çalışın. Aynı soruyu ben doktoruma sormuştum 2. Ayında kaygıyla o da sen mutlu musun, benek mutlu mu bunlar tamamsa doğrusu yanlışı yok demişti bebek ihtiyaç duyuyor sana eğer sen bu yüzden mutsuz olmuyorsan sıkıntı etme bebek öyle anne memesini emzik etmez dedi :)
E

Emine A.

6 Ocak 2026 19:34
Merhaba benim bebeğimde öyleydi sonra gündüzleri gözetimim altında tabi kucağımda uyuduktan sonra yüz üstü burnu ve açığı açık olacak şekilde bırakıyordum en az ikili saat uyuyordu burnu tıkalı olan bebekler öyle daha rahat uyuyor ama tabi büdüğünde. Öyle koyamıyoruz çünkü kendisini kontrol edebildiği için direk dönüyor
E

Emine A.

6 Ocak 2026 19:35
Burnu tıkalı olduğu için belki olabilir sık uyanmaların sebebi olabiliyor tıkanıklıl

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir