Kucak Uykusu

188 görüntüleme
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

2 Eylül 2025 06:50
Bebeğim 54 günlük kucakta uyumayı seviyor. Uyuduğunda çoğu zaman yatağa koyduktan 5-10 dk sonra uyanıyor. Nereye gitsem kimi görsem kucağa alıştı mı diye ayıplıyor bu da beni çok rahatsız ediyor. Normal mi bu dönemde? Ne yapabilirim değilse
B

Büşra T.

2 Eylül 2025 07:02
Çok normal daha küçücük hala kendini anne karnında hissediyorlarmış bebekler zaten büyüdüklerinde istemiyorlar kucak bence kimsenin lafına bakmayın bol bol kucağınıza alın size ihtiyaçları var☺️
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

2 Eylül 2025 07:10
Çok teşekkür ederim
Nermin T.

Nermin T.

3 Eylül 2025 10:29
Çok normal bu günlerin keyfini çıkarın bence benim bebeğim kucağımda uyuduğunda uyanana kadar oturup bekliyorum daha ne zaman kucağımıza alacağız ki zaten 😊
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

3 Eylül 2025 11:47
Evet bende uyanana kadar artık bekliyorum yeter ki onlar huzurlu uyusun
S

Sümeyra B. ..

3 Eylül 2025 12:25
Asla kucağa alıştı diye düşünmeyin benim bebeğimde aynıydı uyanmasın diye kucağımda uyuturdum bazen afedersiniz tuvalete bile gidemezdim şuan 5 aylık tutmak isteseniz de kucakta durmuyor
A

Ayşin M. A.

3 Eylül 2025 12:30
1 buçuk aylık bir bebek alışmak nedir bilmez onun bildiği tek şey var anne kokusu,kendini güvende hissetmek benimde bebeğim 1 buçuk aylık aynı sizin anlattığınız gibi memede uyuyor uykusuna dalsa bile beşiğine koyduğumda arkamı dönüyorum uyanıyor ama mümkün olduğunca hep yanında olmaya çalışıyorum
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

3 Eylül 2025 12:54
Gerçekten çok rahatladım çok teşekkür ederim
B

Büşra K. A.

3 Eylül 2025 12:58
Ülkü hanım ben de biraz önce uyumayan bebeğimi slingle kendime bağladım, emziğini de verince günlerdir dalmadığı uykuya daldı kucağımda… Bazen cevap ortada oluyor ama o kadar yetişkiniz ki göremiyoruz bir türlü, demek ki bize bu şekilde temas etmeye çok ihtiyaçları var 🥹
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

3 Eylül 2025 13:07
Demek ki 🥹 bize ihtiyaçları var ama çok şey bekliyoruz acıktığında yesin uykusu geldiğinde yatağında uyusun. Halbuki bize bağımlılar sadece tek ihtiyaçları biziz
K

Kübra G.

3 Eylül 2025 18:59
Tadını çıkart büyüdüklerinde keşke daha çok uyutsaydım kucağımda diyeceksin ben öyle diyorum şimdi özlüyor insan kimsenin lafına bakma alışsın kucağa bir daha bebek olmayacaklar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir