Kucak Uykusu
188 görüntüleme

Ülkü A. B.
2 Eylül 2025 06:50
Bebeğim 54 günlük kucakta uyumayı seviyor. Uyuduğunda çoğu zaman yatağa koyduktan 5-10 dk sonra uyanıyor. Nereye gitsem kimi görsem kucağa alıştı mı diye ayıplıyor bu da beni çok rahatsız ediyor. Normal mi bu dönemde? Ne yapabilirim değilse
B
Büşra T.
2 Eylül 2025 07:02
Çok normal daha küçücük hala kendini anne karnında hissediyorlarmış bebekler zaten büyüdüklerinde istemiyorlar kucak bence kimsenin lafına bakmayın bol bol kucağınıza alın size ihtiyaçları var☺️

Ülkü A. B.
2 Eylül 2025 07:10
Çok teşekkür ederim

Nermin T.
3 Eylül 2025 10:29
Çok normal bu günlerin keyfini çıkarın bence benim bebeğim kucağımda uyuduğunda uyanana kadar oturup bekliyorum daha ne zaman kucağımıza alacağız ki zaten 😊

Ülkü A. B.
3 Eylül 2025 11:47
Evet bende uyanana kadar artık bekliyorum yeter ki onlar huzurlu uyusun
S
Sümeyra B. ..
3 Eylül 2025 12:25
Asla kucağa alıştı diye düşünmeyin benim bebeğimde aynıydı uyanmasın diye kucağımda uyuturdum bazen afedersiniz tuvalete bile gidemezdim şuan 5 aylık tutmak isteseniz de kucakta durmuyor
A
Ayşin M. A.
3 Eylül 2025 12:30
1 buçuk aylık bir bebek alışmak nedir bilmez onun bildiği tek şey var anne kokusu,kendini güvende hissetmek benimde bebeğim 1 buçuk aylık aynı sizin anlattığınız gibi memede uyuyor uykusuna dalsa bile beşiğine koyduğumda arkamı dönüyorum uyanıyor ama mümkün olduğunca hep yanında olmaya çalışıyorum

Ülkü A. B.
3 Eylül 2025 12:54
Gerçekten çok rahatladım çok teşekkür ederim
B
Büşra K. A.
3 Eylül 2025 12:58
Ülkü hanım ben de biraz önce uyumayan bebeğimi slingle kendime bağladım, emziğini de verince günlerdir dalmadığı uykuya daldı kucağımda… Bazen cevap ortada oluyor ama o kadar yetişkiniz ki göremiyoruz bir türlü, demek ki bize bu şekilde temas etmeye çok ihtiyaçları var 🥹

Ülkü A. B.
3 Eylül 2025 13:07
Demek ki 🥹 bize ihtiyaçları var ama çok şey bekliyoruz acıktığında yesin uykusu geldiğinde yatağında uyusun. Halbuki bize bağımlılar sadece tek ihtiyaçları biziz
K
Kübra G.
3 Eylül 2025 18:59
Tadını çıkart büyüdüklerinde keşke daha çok uyutsaydım kucağımda diyeceksin ben öyle diyorum şimdi özlüyor insan kimsenin lafına bakma alışsın kucağa bir daha bebek olmayacaklar