Köy Beşiğinde Uyuyor

78 görüntüleme
K

Kader A.

1 Eylül 2025 13:03
Benim bebeğim kolik bebekti. Kullandığımız mama gaz yapıyordu fakat cahillikten mamayı değiştirmemiz gerektiğini bilmiyorduk . Bir süre sonra değiştirdik çocuk biraz daha rahatladı fakat bu sürede köy beşiğinde uyumaya alıştı ve 22 haftalık olduk hala köy beşiğinde uyuyor kendi yatağına nasıl alıştırabilirim. Gündüz 3 4 uyku yapıyoruz uyuyor ama kendi yatağında sallanmadan uyumuyor lütfen yardım edin
H

Hande S.

1 Eylül 2025 17:17
Ben de bebeğimi sallayarak uyutmaya alıştırmıştım ancak sonradan ögrendim ki ritmik olmayan, hızlı sallama bağımlılık yapıyormuş. Her gün sallamayı azaltarak ninniye ağırlık verdim şş diyerek elimi göğsüne koyarak uyumasına destek verdim.uyku öncesi rutinlerle önce kucakta hafif ritmik dans eder gibi sallanıyoruz biraz o şekilde sakinleştiriyorum sonra en fazla 1 dk memede dalmaya başlamışken yatağa koyup orda uykuya dalmasını bekliyorum. Bebekler düzenleri değişince 1-2 hafta yeni düzeni protesto edebiliyorlarmış. Benim yeni düzene alıştırmam 2 haftamı aldı. Sabrederseniz değişiyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir