Korkuyla Sıçrama
97 görüntüleme
A
Aycan
20 Eylül 2025 21:05
Bebeğim 54 günlün son günlerde gece gündüz berbat bir uyku düzeni var gece özellikle aniden korkuyla uyanıyor hızlı hızlı nefes alıp veriyor sanki karşısında biri varmış gibi korkuyla bakıyor bu moro refleksine mi giriyor acaba inşallah öyledir bende endişeleniyorum tepkisinden dolayı uykuya dalmakta aşırı zorlanıyor daldı diyorum maç on dk sürüyor
B
Büşra K. A.
21 Eylül 2025 19:25
Benim kızım da 47 günlük bu hafta uykuları çok bozuldu, dediğiniz gibi korkarak uyanıp ağlıyor uykuya dalmakta güçlük çekiyor çok huzursuz. Göğsümüzde, kolumuzda vesaire uykuya dalıyor bazen. 5. hafta atağının etkileri diye düşünüyorum sabırlı olmaya çalışıyorum. Muhtemelen sizin atak haftanız biraz uzamış olabilir… Kolaylıklar diliyorum 🥹
A
Aycan
21 Eylül 2025 19:33
Baktım 8/11 haftalar arası da atak barmış ben anlamadım valla biri bitmeden biri başlıyor gecemiz gündüzümüze karıştı zombi olmama az kaldı .omuzda kucakta uyuyor memede uyuyor yerine koyduğum dk şak uyanıp ağlama devam ediyor em gaz çıkar uyut süreç sabaha kadar işliyor
B
Büşra K. A.
21 Eylül 2025 19:43
Tamamen aynı durumdayız. Yavrucuğum uyku nedir unuttu vallahi. Bir noktada hatırlar diye umuyorum 🥹 Ama mesela bu hafta benimle daha bilinçli bakışmaya başladı, ben konuşurken kocaman gülümsemeye başladı… Sizde de bu güzel gelişmeler var mı? İnsan bunlarla avunuyor 🥹
A
Aycan
22 Eylül 2025 10:32
Anlayarak mı gülüyor tabi ayırt edemiyorum ama gülüyor ses çıkarıyor bazen bi kaç dk boyunca agulayarak sohbet ediyoruz 😍😍😍keyfi varsa tabi 😂😂