Korkmak

112 görüntüleme
E

Esma D.

4 Eylül 2025 13:42
3 aylık bebeğimizin merdivenden inerken cıkarken korktuğunu farkettik hızlı inip ciktigmzda hatta kendini kasıp aglıyor sonra neden diye dusunup havaya dogru da zıplattgimda korktugunu gordüm bir doktor nörolojiye gidin norml degil yazmıs.Kendi doktorumuz ise normal oldugunu soyledi kafam cok karıstı lütfen yardımcı olurmusunuz
Aybike A. .

Aybike A. ..

4 Eylül 2025 13:46
Bana normal gibi geldi çevremde çok böyle bebek var. Benim oğluma komik geliyor o baya eğleniyor ama ablamın kızı insanlardan bile korkuyor hemen ağlıyor. Havaya kaldirdigimiz zaman hemen hızlı hızlı nefes almaya başlıyor heyecanlanıyor. Tabiki yine siz bilirsiniz doktora sorarsınız 🥰
E

Esma D.

4 Eylül 2025 13:48
Evet bazı insanlar abartiyorsun dese de söz konusu çocuk olunca🥲 tesekkur ederim ama yanıtınız icin
Ö

Öznur Ç.

4 Eylül 2025 15:12
İçin rahat etmiyorsa doktora sor ama normaldir benim bebeğimde o aylarda merdiven inip çıkarken sıkı sıkı tutunuyordu sonra alıştı zamanla
E

Esma D.

4 Eylül 2025 15:13
Evet icim malesef rahat etmiyor yoğun bakım surecimiz oldu ndogumdan sonra doktorumuz bi hastalik belirtisi degil normal dedi ama instgramda sordugum bir doktor norolojiye gtmemi onerdi onumzdeki hafta gidicem insallah ama icimi rahatlatmak icinde boyle bakabildigim sorabildigim herkse soruyorum
Ç

Çağla y.

4 Eylül 2025 15:25
Merhaba benim kızınim 3ay 14 günlük benim gülmemden bile bugün korktu tiz seslere karşı bu ara çok duyarlı olduğunu farkettim.Etrafı yeni yeni tanıyor bence bu yaşadıklarımız normal😇
E

Esma D.

4 Eylül 2025 15:26
Tesekkur ederim cevaplarınız icin buraya yazmamın sebebi de icim biraz rahatlasın kafamda cok kuruyorm malesef

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir