Köpüklü Mukuslu Koyu Yeşil Kaka
74 görüntüleme
M
Meryem T.
29 Eylül 2025 09:27
Kızım 5ay 16günlük. Sadece anne sütü alıyor. Şuan 8kilo. Ateş vs durumu yok son haftalarda gece sık uyanmaları başladı. Normalde kesintisiz uyuyan bir çocuktu. Dilini ellerini diş etleriyle eziyor sürekli. kakası koyu yeşil hardal arası mukuslu ve köpüklü. Böyle olması korkutuyor. Ara ara nokta şeklinde kırmızılıkta görüyorum. İçim rahat etmediği için alerji doktoru gördü süt süt ürünleri diyeti yapıyorum. Bugün yine baya köpüklü mukuslu iki nokta da kan kırmızısı gördüm. Normal mi bağırsak rahatsızlığı olabilir mi? Diş çıkarma süreciyle alakalı mı? Yoksa alerjik bir durum da diyetimi mi gözden geçirmeliyim? Teşekkür ederim şimdeden.
M
Meltem G. K.
30 Eylül 2025 00:32
Diş çıkarma sürecinde mukus olabilir ama kan beklenmez. Alerji diyeti yapmak mantıklı olmuş ama bu diyet bence yardımsız zor yapılır. Ne yememen gerektiğini biliyorsun ama ne yemen gerektiğini bilmiyorsun çünkü serbest olan bir gıdaya yüklendiğinde bağırsaklar ona da tepki göstermeye başlıyor.benim önerim bu konuda uzman biriyle ilerlemeniz (örneğin sürekli yazabileceğiniz bir alerji diyetisyeni) . Ayrıca köpüklü kaka da laktoz intoleransı var demek olabilir. Bence çocuk doktoru muayenesi ardından diyetisyenle işbirliğiyle çözmek. Geçmiş olsun