Konuşma Gitti

103 görüntüleme
A

Asya

27 Ekim 2025 05:47
Bebeğim13 aylık eskiden meme mama baba aba nennne derdi şimdi gitti eskisi gibi konuşmuyor sadece deee diyor mırıldanıyor
E

Esra A.

27 Ekim 2025 12:48
Aynı durumdayız anlamlı kelimeler gitti sadece dedede diyo doktora söyledim gitmemiştir geri gelir ama erkek cocuklarından 1 yaşta beklemiyoruz kelime dedi bana çünkü onlar keşfetme üzerine, 15 aylık oldugunda eğer kelime yoksa o zaman düşünelim dedi
A

Asya

27 Ekim 2025 17:05
Bir iki ay öncesine kadar aba mama meme nenene herseyi dıyordu bı anda bıraktı demeyı artık sosyal medyan çok korkuyoruz hereeyi otizm otizm dıolar
A

Arzu.G

27 Ekim 2025 18:03
14 aylık erkek bebek ayni birebir ayni durumdayız sizinle şuan sadece dededede diyor bol bol mama baba nenne abbaa falan hepsi gitti ama endişe etmeyin bi anda beynindekileri çıkarırmis yeni kelimeler ogrenmesine cabalayalim nasilsa konuşcaklar zamanı gelince
A

Asya

27 Ekim 2025 18:04
Peki arzu hanım alkış by by yapıyor mu sürekli onu da canı isteyince yapmaya başladı
A

Arzu.G

28 Ekim 2025 07:43
Asya hanim benim oğlum ikisini de çok geç öğrendi normalde bebekler 10-11 aylıkken alkışbaybay yaparken benimki yaşında falan yapıyordu o da cani isteyince sadece .şuanda da öyle yeni birşeyler ogreniyor ama tekrar etmiyor kendi halinde oynarken gizli gizli yapıyor goruyorum .yani bence endişe etmeyin herşey beyinlerine işliyor ama zamanı gelince kullanıyorlar biz anneleri de evhamlandiriyorlar bosyere genelde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir