Konak Sorunu

218 görüntüleme
S

Sibel E. ..

6 Haziran 2025 21:03
Merhabalar

Bebeğim 2.5 aylık.
Kafasında konağı var maalesef
Zeytinyağı sürüp 1 saat bekledikten sonra diş fırçası ile tarayıp hemen akabinde banyo yaptırıyorum.
Fakat asla çıkmıyor çıkmadığı gibi daha da yayıldı gibi geliyor bana.
Kesin çözüm öneriniz nedir .?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler .
N

Nergis ..

6 Haziran 2025 21:16
Bizde de aynı sorun vardı. İçeriği temiz bebe yağını saçına sürüp biraz bekletin. Daha sonra diş fırçası yerine bebekler için uygun olan konak tarağı var onunla güzelce tarayın. Bunu ben 2 banyosunda yaptım hemen geçti. Birde tekrar oluşumunu engellemek için saçına köpük formda olan bebek şampuanı deneyin farkı hemen anlayacaksınız.
M

Melek K. ..

6 Haziran 2025 21:51
İyi bayramlar, evet diş fırçası etkili olmayabilir. Bunun yerine ince dişli tarak olabilir nazikçe tersine tarandığında bi kaç tel saç ile çıkıyor
S

Sibel E. ..

7 Haziran 2025 02:01
Cok teşekkürler
N

Nursel K. ..

8 Haziran 2025 19:15
Birde Zeytinyağını fazla beklettiğinizde konağın çoğalabiliceğini duymuştum 15 20 dk yeterli
F

Fatma A.

8 Haziran 2025 19:27
Merhaba ben de soğuk sıkın hindistan cevizi yağı ve ters yöne tarak kullanmıştım şuan yok 6aylık
T

Tugba C.

9 Haziran 2025 06:46
Bizim 9 aylik daha yeni gecti ince uclu tarak ile yaglayip sampuanlayip taradim
E

Esma N. C. ..

9 Haziran 2025 21:20
Benim de bebeğimin vardı zeytinyağı sürüp biraz bekletip yıkayıp taradım. Sonrasında da uzun süre mustelanın konak şampuanını kullandım bir o şekilde geçti.
Z

Zeynep S. ..

19 Haziran 2025 04:59
Kakasında mukus kan vs varsa alerjiyi de düşünebilirsiniz. Bizde de asla geçmeyen konak vardı doktor süt alerjisinden kaynaklı olduğunu söyledi
T

Tuğba S.

19 Haziran 2025 05:03
Benim bebeğimin kaşında bile vardı bebekler için temizleme pamuğu var ya onu zeytinyağa sürüp öyle kafasını sürüyorum tüm konaklar pamuğa döküldü resmen ama kaşında mesela badem yapı ile gene pamukla silerek yaptım oda hemen geçti
Ö

Özlem A. T.

19 Haziran 2025 05:59
Merhaba, benim bebeğimde de aynı problem vardı. Sizin uyguladığınız yöntem ve diğer yöntemler işe yaramadı. Sonra mustelanın konak losyonu ve şampuanı var onu aldım bir kaç gün içinde sorun çözüldü konaklardan eser kalmadı.
B

Buse P.

19 Haziran 2025 10:32
Merhaba bendede geçmiyordu bi türlü mustelanın şampuanını kullanıyodum onu değiştirdim daha sonrasnda kuru taramayla geçti
A

Ayşe E.

19 Haziran 2025 10:40
Mustela’nın köpük yapıda konak şampuanı var. Zeytinyağı uygulamasından sonra tarakla hafifçe kazıyarak temizleyin, sonrasında bu konak şampuanını kullandığınızda oldukça etkili oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir