Konak
87 görüntüleme

Merve Ö.
26 Ekim 2025 19:29
Bebeğimin konaklarına bebe yağı sürdüm sonrasında konakların altında kalan saçları hep döküldü tepesi kel kaldı. Bu durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım 3.5 aylık
S
Sena S.
26 Ekim 2025 20:24
Benim bebeğimin de döküldü önce tepeden tamamen kel kaldı yavrum o kadar komik gorunuyordu ki bi kac hafta icinde çıktı simdi altlar dökülüyor çoğu bebekte oluyormuş kendi kendine çıkmasını bekleyeceksiniz mecbur 🙂 tavsiyem fırça tarakla taramaniz kan dolasimini hizlandiriyor bir nebze hızlı cikmasina yardimci olabilir
Ş
Şeymanur A. ..
26 Ekim 2025 20:26
Saçlar çok narin olduğu için tarağa geliyor kel kalmaz merak etmeyin,konaklardan tamamen kurtulduğunda saçları çok daha güzel görünecek
N
Nurcan Ş. ..
26 Ekim 2025 20:44
Merhaba benimde kızım 4.5 aylık konaklarına hic müdahalede bulunmadin çevremdekilerden bazıları kendi kendine geçerdiyor bazılarıda temizlemsen geçmez diyorlar ikilemde kaldım ne yapacağımı şaşırdım

Merve Ö.
26 Ekim 2025 21:41
Kimisi de kazıyalım sıfıra vuralım diyor bu konuda ne düşünüyorsunuz🫶🏻
Ş
Şeymanur A. ..
26 Ekim 2025 21:44
@Nurcan Şimşek ben de sizin gibi düşünüyordum ama temizlemenizi tavsiye ederim geciktikçe alnına vs yayılabiliyor, görüntü olarak da temiz hali daha güzel gelmişti bana keşke önceden yapsaydım dedim
Ş
Şeymanur A. ..
26 Ekim 2025 21:46
@Merve Ö. Ben kazımadım oğlumun saçını içimden gelmedi neden kazınır ya da kazınmaz çok bilmiyorum açıkçası, saç olayının genetik olduğunu düşünüyorum, belki kazınınca aynı anda çıkması görüntü olarak daha sık gösteriyor olabilir