Konak
179 görüntüleme
G
Göknur T. ..
1 Haziran 2025 14:00
Merhabalar. 4 Aylık kızımda geçmeyen konak var. Evde tedavi yönteminize uyarak temizledim. 5-6 kez uygulamama rağmen 2 gün sonra tekrar çıktı. Doktorumuz cildiyeciye yönlendirdi ve konak olmadığını iltihaplı mantar olduğunu söyledi. Momecon %0,1 losyon verdi kafasına sürüyorum. Bir de zaditen 1 mg oral damla ağızdan veriyorum. Sizce doğru bir uygulamamı. Ve bu ilaçlarla birlikte D vit. Ve Demir ilacı kullanmam tepki yaratır mı. Şuan için D vit. Ve Demir ilacı vermiyorum.
M
Melis
1 Haziran 2025 16:52
Demir ilacı verin bence sadece anne sütü alıyorsa ciddi kansızlık ve vitamın eksikliğine sebep olabilir doktora danışmadan kesmeseydiniz
Z
Zehra Y.
1 Haziran 2025 17:36
Konak bizde 10 aya kadar devam etti, banyodan bir saat önce yağ sürüp bekletip öyle yıkıyorduk, ek gıda sonrasında alerji yapan bir şey yediği zaman vücutta döküntüyle beraber konak da artmıştı zamanla geçti
U
Uzman E. T. K. ..
5 Haziran 2025 18:31
Dvit ve kan ilacını kullanmanızı öneririm bizde üç aydan beri konakla uğraşıyoruz ve hiç kesmedim ek gıda döneminde yumurta alerjisiyle birlikte zaditen başladık birşeye alerjisi olabilir soğuk sıkım hindistan cevizi yağını kullanıyorum baya azaldı banyo öncesi ve sonrası sürmek ve taramak gerekir